Ecodenta Chamomile & Clove & Teavigo

apa de gura pentru dinti sensibili

Ecodenta Chamomile & Clove & Teavigo apa de gura pentru dinti sensibili
Ecodenta Chamomile & Clove & Teavigo apa de gura pentru dinti sensibili
480 ml
24RON

Cod: ECD0018 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.05.2019
Ridicare personală
marți 28.05.2019
Ecodenta Chamomile & Clove & Teavigo
480 ml | 24RON

Descriere cosmetice Ecodenta Chamomile & Clove & Teavigo

Apa de gură Ecodenta Chamomile & Clove & Teavigo împrospătează respirația, combate placa dentobacteriană și menține sănătatea dinților și a gingiilor.

Caracteristici:

  • reduce sensibilitatea dinților
  • menține gingiile sănătoase
  • distruge bacteriile
  • asigură o respirație proaspătă

Cum se utilizează:
După efectuarea periajului dentar, se clătește gura cu apă de gură, respectând timpul specificat pe ambalaj, apoi se scuipă.

Despre brand Ecodenta

Pastele de dinți oferite de brandul Ecodenta sunt rezultatul corelării între știința modernă și natură. Sunt fabricate din ingrediente naturale, sănătoase și ecologice. Pastele nu conțin ingrediente spumante sau abrazive, peroxid, SLS sau parabeni.

Produsele Ecodenta au fost create în colaborare cu Universitatea de Științe Medicale din Lituania și sunt testate de către stomatologi. Produsele sunt îmbogățite cu ingrediente active din plante selectate, care elimină rapid și ușor problemele dinților sau ale gingiilor. Conțin, de asemenea, kalident, o sursă naturală de calciu, care vindecă fisurile și defectele de la suprafața dinților, previne apariția cariilor dentare și are un efect dezinfectant natural.

Pastele conțin și ingredientul activ teavigo, existent în ceaiul verde, cu efecte dovedite științific. Teavigo are efect antibacterian, protejează dinții de tartru și păstrează cavitatea bucală proaspătă, un timp îndelungat. Protejați-vă dinții printr-o curățare regulată, folosind o pastă de dinți de calitate!