E style Matt Touch

fard de ochi mat

E style Matt Touch fard de ochi mat
E style Matt Touch fard de ochi mat
E style Matt Touch fard de ochi mat
E style Matt Touch fard de ochi mat
culoare 02 Vanilla 6 g

Cod: EYT0007 | Acest produs este momentan indisponibil
E style Matt Touch
culoare 02 Vanilla 6 g

Descriere cosmetice E style Matt Touch

Fardul de pleoape E style Matt Touch permite umbrirea pleoapelor după dorință, adăugând o nouă dimensiune oricărui fond de ten.

Caracteristici:

  • textură mată
  • pentru o rezistență de lungă durată
  • pigmentare intensă
  • pentru fondul de ten de zi și de seară

Cum se utilizează:
Se aplică umbrele pe pleoape cu peria, cu buretele de fond de ten sau cu buricele degetelor.

Despre brand E style

Firma cehă Chris Cosmetics activează pe piață din anul 1992. Este angajată în fabricarea, asamblarea, distribuția și vânzarea unor produse cosmetice decorative. Noua gamă de produse cosmetice decorative E style a fost lansată în 2014. Reprezintă combinația între frumusețe și eleganță, cu cea mai bună calitate, la un preț accesibil. Este concepută pentru a scoate în evidență frumusețea femeilor de toate vârstele.

Firma s-a axat, în principal, pe selectarea atentă a componentelor individuale, care garantează o calitate înaltă. Toate produsele E style sunt supuse unor teste de laborator și unor controale stricte, în conformitate cu standardele europene și cu legislația UE. Producția respectă mediul înconjurător, testele nu sunt efectuate pe animale, iar produsele nu conțin ingrediente de origine animală.

Firma Chris Cosmetics este racordată la sistemul EKO KOM. Încercați un machiaj de calitate din gama E style, ca să fiți frumoasă în fiecare zi!