Dunhill Dunhill for Men Eau de Toilette pentru bărbați

1×
Dunhill Dunhill for Men Eau de Toilette pentru bărbați
Dunhill Dunhill for Men Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml

Cod: DUN2045 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Dunhill Dunhill for Men
Compoziție

Un clasic atemporal, care celebrează eleganța bărbatului și carisma sa naturală. Apa de toaletă pentru bărbați Dunhill Dunhill for Men devine rapid o parte indispensabilă a personalității dvs.

  • parfum lemnos
  • parfum picant
  • apreciat de orice gentleman modern
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
geranium, nucsoara, lavanda, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iris, tonuri lemnoase, trandafir, garoafa, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
virginia cedru, piele, tonka, mușchi de stejar, vetiver, lemn de santal
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Dunhill

Parfum Dunhill | Dunhill se adreseaza tuturor persoanelor, nu numai celor ce prefera tigaretele oferite ce aceasta companie. Alfred Dunhill isi lanseaza brand-ul in Londra, in 1893. In primii ani si-a dedicat productia accesoriilor din piele pentru barbati cat si celor pentru masini. Mai tarziu insa, incepe sa creeze accesorii ca pixuri, cutii si accesorii pentru tigari, ceasuri si parfumuri. Nota predominanta a brand-ului Dunhill este masculinitatea. Cel mai popular articol Dunhill este Dunhill Desire for Men, cu baza sa compusa din lemn rar. Imaginea brandului este actorul Jude Law.

Rating Dunhill Dunhill for Men1