Dsquared2 Want Pink Ginger Eau de Parfum pentru femei

4×
Dsquared2 Want Pink Ginger Eau de Parfum pentru femei
Dsquared2 Want Pink Ginger Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: DS20283 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Dsquared2 Want Pink Ginger
Compoziție

Nu vă ascundeți latura pasională a personalității. Apa de parfum pentru femei Dsquared2 Want Pink Ginger este plină de emoții, de dorințe și de provocări, iar senzualitatea dvs. radiantă va fi remarcată de toți cei din jur.

  • parfum dulce
  • parfum picant
  • alegerea ideală pentru o femeie cu gândire liberă
  • parfum cald, ideal pentru vreme rece

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ghimbir, aroma de mandarine si portocale, mangustan, piper roz, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir de Damasc, heliotrop, extras din portocala amara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, vanilie Madagascar, vanilie, Amberwood
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Dsquared2

Born in Canada, Made in Italy. Astfel sună sloganul casei de modă Dsquared2, ale cărei creații combină tendințele mondiale cu stilul italian și cu clasicismul. Parfumurile Dsquared2 sunt la fel de originale, de elegante și de provocatoare ca și confecțiile acestui brand italian.

În spatele brandului Dsquared2 se află gemenii canadieni Dean și Dan Caten, care au fondat împreună, în 1986, brandul de modă pentru femei DEanDan. În 1991, cei doi frați s-au mutat la Milano, unde au lucrat ca designeri pentru casele de modă Versace și Diesel. În anul 1995, au fondat propriul brand Dsquared2, care a câștigat rapid popularitate printre vedetele de nivel mondial, precum Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake și Christina Aguilera.

Primul parfum bărbătesc al brandului – Dsquared2 He Wood – a fost lansat în 2007. Un an mai târziu, i s-a adăugat apa de parfum pentru femei Dsquared2 She Wood. După cum sugerează și numele, aroma lemnului joacă un rol major în ambele parfumuri. Merită menționate și Wood Dsquared2 Pour Homme – parfum lemnos citric pentru bărbați sau Wood Dsquared2 Pour Femme - apă de toaletă pentru femei, renumită pentru tonurile sale floral-lemnoase.

Rating Dsquared2 Want Pink Ginger4