Dr. Feelgood Herbal Kick

ser de reîntinerire în două faze pentru piele sensibila

Dr. Feelgood Herbal Kick ser de reîntinerire în două faze pentru piele sensibila
Dr. Feelgood Herbal Kick ser de reîntinerire în două faze pentru piele sensibila
Dr. Feelgood Herbal Kick ser de reîntinerire în două faze pentru piele sensibila
50 ml
105RON

Cod: DRF00640 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri, 22.03.2019
Ridicare personală
vineri, 22.03.2019
Dr. Feelgood Herbal Kick
50 ml | 105RON

Descriere cosmetice Dr. Feelgood Herbal Kick

Serul facial Dr. Feelgood Herbal Kick este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.

Caracteristici:

  • reface aspectul tineresc și radios
  • conferă pielii vitalitate și prospețime
  • reface suplețea pielii

Cum se utilizează:
Se tapotează o cantitate adecvată de ser pe pielea curată, cu vârfurile degetelor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Se continuă cu tratamentul de zi/noapte preferat.

Caracteristici

Consistență
ser
După tipul de problemă al pielii
piele sensibile si alergice
Tipul de ten
ten sensibil
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Dr. Feelgood

Descoperiți forța naturii, ascunsă în produsele Dr. Feelgood! Produsele Dr. Feelgood conțin cele mai mari cantități de substanțe bioactive, de vitamine și de minerale, în forma lor naturală. Aceste substanțe naturale sunt capabile să penetreze cele mai profunde straturi ale pielii, producând efecte complexe. Sunt absorbite rapid, fără a da senzația de grăsime. Produsele Dr. Feelgood hidratează și înmoaie intens pielea, îi refac elasticitatea și contribuie la netezirea ridurilor.

Uleiurile marca Dr. Feelgood sunt potrivite pentru masarea întregului corp sau pot fi pentru uz intern. Uleiuri ingerabile sunt marcate pe etichetă ca fiind comestibile. Astfel, uleiurile naturale Dr. Feelgood pot face parte din meniul dumneavoastră sau se pot lua separat, cu lingura. Aceste substanțe naturale previn o serie de boli, reprezentând o parte importantă a unui stil de viață sănătos.

Brandul Dr. Feelgood pune accent pe calitatea produselor sale. Toate uleiurile simple sunt realizate din fructele unei singure plante, prin presare la rece, pentru a stoca în uleiuri toate substanțele importante. Îngrijiți-vă frumusețea, atât pe dinafară, cât și pe dinăuntru, cu produsele Dr. Feelgood!