DoveNourishing Secrets Invigorating Ritual Lapte de corp protector în spray

1×
Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual Lapte de corp protector în spray
Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual Lapte de corp protector în spray
190 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: DOV02059

Deodorantul Dove Nourishing Secrets luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.

Sprayul de corp Dove Nourishing Secrets înviorează plăcut, oricând în timpul zilei.

Caracteristici:

  • protejează împotriva mirosurilor neplăcute
  • miroase plăcut
  • conferă prospețime
  • înviorează și dă o senzație plăcută, de curățenie
  • conferă o senzație de confort și curățenie, de lungă durată
  • înviorează și conferă energie
  • îngrijește pielea corpului

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate adecvată de produs pe pielea curată, ideal după duș sau baie. Se masează bine. Se aplică în orice moment, în timpul zilei. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Brandul Dove aduce pe piață produse de calitate pentru îngrijirea corpului, care asigură pielii revitalizarea și hidratarea perfectă. Primul produs Dove a apărut pe piața americană încă din 1957. Calupul de săpun cremos, care conținea pe sfert cremă hidratantă, a însemnat o adevărată revoluție în îngrijirea pielii și a oferit o alternativă unică pentru săpunurile obișnuite, care usucă pielea.

Produsele Dove, care cuprind deodorante, antiperspirante, săpunuri, produse pentru igiena intimă, duș și baie și produse de îngrijire a corpului, sunt vândute acum în peste 75 de țări din întreaga lume. Brandul utilizează multe tehnologii inovatoare brevetate.

Dove își îndeplinește și astăzi misiunea de a hrăni și de a hidra pielea. În plus, brandul consideră că misiunea sa este nu numai de a veni cu produse de calitate, pentru îngrijirea perfectă a părului și a corpului, ci și aceea de a ajuta toate femeile să își conștientizeze potențialul de frumusețe. Dove ar vrea ca fiecare femeie să se simtă mai atrăgătoare.