Dove Deeply Nourishinggel de dus hranitor cu pompa

3×
Dove Deeply Nourishing gel de dus hranitor cu pompa
Dove Deeply Nourishing gel de dus hranitor cu pompa
720 ml
34RON

Cod: DOV01946 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 30.09.2020
Ridicare personală
miercuri 30.09.2020

Descrierea produsului Dove Deeply Nourishing
Caracteristici

Gelul de duș Dove Deeply Nourishing este o parte esențială a rutinei zilnice de igienă! Datorită texturii sale cremoase, curăță delicat pielea, dar temeinic și îi conferă hidratarea necesară, lăsând-o suplă și catifelată la atingere.

Caracteristici:

  • curăță pielea și îndepărtează impuritățile
  • lasă pielea catifelată
  • hidratează intens

Aplicare:
Aplicați în timpul dușului apoi clătiți cu apă.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Dove

Brandul Dove aduce pe piață produse de calitate pentru îngrijirea corpului, care asigură pielii revitalizarea și hidratarea perfectă. Primul produs Dove a apărut pe piața americană încă din 1957. Calupul de săpun cremos, care conținea pe sfert cremă hidratantă, a însemnat o adevărată revoluție în îngrijirea pielii și a oferit o alternativă unică pentru săpunurile obișnuite, care usucă pielea.

Produsele Dove, care cuprind deodorante, antiperspirante, săpunuri, produse pentru igiena intimă, duș și baie și produse de îngrijire a corpului, sunt vândute acum în peste 75 de țări din întreaga lume. Brandul utilizează multe tehnologii inovatoare brevetate.

Dove își îndeplinește și astăzi misiunea de a hrăni și de a hidra pielea. În plus, brandul consideră că misiunea sa este nu numai de a veni cu produse de calitate, pentru îngrijirea perfectă a părului și a corpului, ci și aceea de a ajuta toate femeile să își conștientizeze potențialul de frumusețe. Dove ar vrea ca fiecare femeie să se simtă mai atrăgătoare.

Rating Dove Deeply Nourishing3