DoveBaby Calming Nights Gel de curatare delicat

Dove Baby Calming Nights Gel de curatare delicat
Dove Baby Calming Nights Gel de curatare delicat
400 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: DOV02928

Produsul Dove Baby Calming Nights este destinat spălării ușoare a pielii delicate a copilului.

Caracteristici:

  • spală delicat
  • curăță delicat pielea de impurități
  • regenerează pielea copilului în timpul băii
  • spală și părul

Cum se utilizează:
Se aplică pe pielea udă și se masează ușor. După spălare, se clătește bine.

Caracteristici

Tipul de piele
ten sensibilă

Brandul Dove aduce pe piață produse de calitate pentru îngrijirea corpului, care asigură pielii revitalizarea și hidratarea perfectă. Primul produs Dove a apărut pe piața americană încă din 1957. Calupul de săpun cremos, care conținea pe sfert cremă hidratantă, a însemnat o adevărată revoluție în îngrijirea pielii și a oferit o alternativă unică pentru săpunurile obișnuite, care usucă pielea.

Produsele Dove, care cuprind deodorante, antiperspirante, săpunuri, produse pentru igiena intimă, duș și baie și produse de îngrijire a corpului, sunt vândute acum în peste 75 de țări din întreaga lume. Brandul utilizează multe tehnologii inovatoare brevetate.

Dove își îndeplinește și astăzi misiunea de a hrăni și de a hidra pielea. În plus, brandul consideră că misiunea sa este nu numai de a veni cu produse de calitate, pentru îngrijirea perfectă a părului și a corpului, ci și aceea de a ajuta toate femeile să își conștientizeze potențialul de frumusețe. Dove ar vrea ca fiecare femeie să se simtă mai atrăgătoare.