DKNY Men Summer 2019 Eau de Toilette editie limitata pentru bărbați

DKNY Men Summer 2019 Eau de Toilette editie limitata pentru bărbați
DKNY Men Summer 2019 Eau de Toilette editie limitata pentru bărbați
100 ml

Cod: DKN05364 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere DKNY Men Summer 2019
Compoziție

Nu pierdeți ritmul nici măcar la finalul unei zile solicitante! Apa de toaletă pentru bărbați DKNY Men Summer 2019 vă cucerește prin combinația de ingrediente parfumate, care stimulează distracția și mențin ritmul.

  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • parfum citric
  • un parfum jucăuș, de care nu vă plictisiți niciodată
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, grapefruit, piper roz
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
geranium
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
galeopsis ladanum, casmir, vetiver haitian, patchouli, mosc, cihlimbar
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand DKNY

Modernă, sigură pe sine, emblematică – astfel se poate descrie cu trei atribute brandul Donna Karan, inspirat de energia metropolei newyorkeze. Este creat pentru femeia sigură pe sine, care nu știe niciodată ce îi aduce fiecare nouă zi. Descoperiți universul parfumurilor Donna Karan New York, care transformă fiecare moment al unei zile obișnuite într-o experiență extraordinară.

Brandul nu a cucerit femeile din întreaga lume doar cu moda. Parfumurile DKNY sunt cele care vă îndeamnă să trăiți viata din plin. Apa de parfum DKNY Be Delicious este un exemplu emblematic – un „măr“ zemos cu parfum proaspăt, de flori și fructe, care farmecă femeile de toate vârstele.

DKNY Women vă face ziua mai frumoasă și cu alte parfumuri feminine. Încercați, de exemplu, delicata creație florală DKNY Pure sau apa de parfum DKNY Red Delicious, pe care o găsim din nou într-un flacon care amintește de forma mărului, de data aceasta roșu. Și, pentru că femeile adoră ca partenerii lor să miroasă frumos, aveți la dispoziție și colecția de parfumuri și ape de colonie pentru bărbați DKNY Men.

Rating DKNY Men Summer 2019