DKNY Liquid Cashmere Eau de Parfum pentru femei

DKNY Liquid Cashmere Eau de Parfum pentru femei
DKNY Liquid Cashmere Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: DKN1900 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum DKNY Liquid Cashmere
Compoziție

Fiecare femeie merită un superb buchet de flori. Apa de parfum DKNY Liquid Cashmere Liquid Cashmere este ca un buchet, în care cele mai frumoase tonuri florale formează o combinație senzuală, plină feminitate și cu un strop de romantism.

  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • parfum lemnos
  • parfum floral
  • pentru femeia modernă a secolului al 21-lea
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lacramioare, floare de portocal, ciclama
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
iasmina de India, Ylang-Ylang, galeopsis ladanum, lemn de santal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, cihlimbar, tonka, mosc, velur
Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand DKNY

Modernă, sigură pe sine, emblematică – astfel se poate descrie cu trei atribute brandul Donna Karan, inspirat de energia metropolei newyorkeze. Este creat pentru femeia sigură pe sine, care nu știe niciodată ce îi aduce fiecare nouă zi. Descoperiți universul parfumurilor Donna Karan New York, care transformă fiecare moment al unei zile obișnuite într-o experiență extraordinară.

Brandul nu a cucerit femeile din întreaga lume doar cu moda. Parfumurile DKNY sunt cele care vă îndeamnă să trăiți viata din plin. Apa de parfum DKNY Be Delicious este un exemplu emblematic – un „măr“ zemos cu parfum proaspăt, de flori și fructe, care farmecă femeile de toate vârstele.

DKNY Women vă face ziua mai frumoasă și cu alte parfumuri feminine. Încercați, de exemplu, delicata creație florală DKNY Pure sau apa de parfum DKNY Red Delicious, pe care o găsim din nou într-un flacon care amintește de forma mărului, de data aceasta roșu. Și, pentru că femeile adoră ca partenerii lor să miroasă frumos, aveți la dispoziție și colecția de parfumuri și ape de colonie pentru bărbați DKNY Men.

Rating DKNY Liquid Cashmere