DKNY Liquid Cashmere Black set cadou II. pentru femei

DKNY Liquid Cashmere Black set cadou II. pentru femei
DKNY Liquid Cashmere Black set cadou II. pentru femei
set cadou II. pentru femei

Cod: DKN1494 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 100 ml + roll-on 10 ml

Un cadou pentru tine
Obțineți o geantă pentru cosmetice cadou la fiecare achiziție DKNY.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum DKNY Liquid Cashmere Black
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru parteneră, soră sau pentru mama dvs.? Setul cu parfum feminin DKNY Liquid Cashmere Black aduce sigur un zâmbet larg pe chipul celor dragi.

Caracteristici:

  • setul atrage de la prima vedere, datorită ambalajului frumos
  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • roll-on 10 ml

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand DKNY

Modernă, sigură pe sine, emblematică – astfel se poate descrie cu trei atribute brandul Donna Karan, inspirat de energia metropolei newyorkeze. Este creat pentru femeia sigură pe sine, care nu știe niciodată ce îi aduce fiecare nouă zi. Descoperiți universul parfumurilor Donna Karan New York, care transformă fiecare moment al unei zile obișnuite într-o experiență extraordinară.

Brandul nu a cucerit femeile din întreaga lume doar cu moda. Parfumurile DKNY sunt cele care vă îndeamnă să trăiți viata din plin. Apa de parfum DKNY Be Delicious este un exemplu emblematic – un „măr“ zemos cu parfum proaspăt, de flori și fructe, care farmecă femeile de toate vârstele.

DKNY Women vă face ziua mai frumoasă și cu alte parfumuri feminine. Încercați, de exemplu, delicata creație florală DKNY Pure sau apa de parfum DKNY Red Delicious, pe care o găsim din nou într-un flacon care amintește de forma mărului, de data aceasta roșu. Și, pentru că femeile adoră ca partenerii lor să miroasă frumos, aveți la dispoziție și colecția de parfumuri și ape de colonie pentru bărbați DKNY Men.

Rating DKNY Liquid Cashmere Black