DKNY Be Delicious set cadou (pentru femei)

DKNY Be Delicious set cadou (pentru femei)
DKNY Be Delicious set cadou (pentru femei)
Nou
163RON

163RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: DKN0918 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Be Delicious Eau de Parfum pentru femei 30 ml + DKNY geanta de cosmetice

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 26.01.2021
Ridicare personală
luni 25.01.2021

Descriere parfum DKNY Be Delicious
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin DKNY Be Delicious , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • setul atrage de la prima vedere, datorită ambalajului frumos
  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie
  • o frumoasă geantă cadou

Setul conține:

  • Be Delicious Eau de Parfum pentru femei 30 ml
  • DKNY geanta de cosmetice

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand DKNY

Modernă, sigură pe sine, emblematică – astfel se poate descrie cu trei atribute brandul Donna Karan, inspirat de energia metropolei newyorkeze. Este creat pentru femeia sigură pe sine, care nu știe niciodată ce îi aduce fiecare nouă zi. Descoperiți universul parfumurilor Donna Karan New York, care transformă fiecare moment al unei zile obișnuite într-o experiență extraordinară.

Brandul nu a cucerit femeile din întreaga lume doar cu moda. Parfumurile DKNY sunt cele care vă îndeamnă să trăiți viata din plin. Apa de parfum DKNY Be Delicious este un exemplu emblematic – un „măr“ zemos cu parfum proaspăt, de flori și fructe, care farmecă femeile de toate vârstele.

DKNY Women vă face ziua mai frumoasă și cu alte parfumuri feminine. Încercați, de exemplu, delicata creație florală DKNY Pure sau apa de parfum DKNY Red Delicious, pe care o găsim din nou într-un flacon care amintește de forma mărului, de data aceasta roșu. Și, pentru că femeile adoră ca partenerii lor să miroasă frumos, aveți la dispoziție și colecția de parfumuri și ape de colonie pentru bărbați DKNY Men.

Rating DKNY Be Delicious