DKNYBe Delicious set cadou IV. (pentru femei)

DKNY Be Delicious set cadou IV. (pentru femei)
DKNY Be Delicious set cadou IV. (pentru femei)

Cod: DKN05440 | Acest produs este momentan indisponibil

Be Delicious Eau de Parfum pentru femei 50 ml + Be Delicious Eau de Parfum pentru femei 7 ml

Descriere DKNY Be Delicious
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru parteneră, soră sau pentru mama dvs.? Setul cu parfum feminin DKNY Be Delicious aduce sigur un zâmbet larg pe chipul celor dragi.

Caracteristici:

  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie
  • setul atrage de la prima vedere, datorită ambalajului frumos
  • miniatura parfumului este ideală pentru poșetă

Setul conține:

  • Be Delicious Eau de Parfum pentru femei 50 ml
  • Be Delicious Eau de Parfum pentru femei 7 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
citrice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand DKNY

Modernă, sigură pe sine, emblematică – astfel se poate descrie cu trei atribute brandul Donna Karan, inspirat de energia metropolei newyorkeze. Este creat pentru femeia sigură pe sine, care nu știe niciodată ce îi aduce fiecare nouă zi. Descoperiți universul parfumurilor Donna Karan New York, care transformă fiecare moment al unei zile obișnuite într-o experiență extraordinară.

Brandul nu a cucerit femeile din întreaga lume doar cu moda. Parfumurile DKNY sunt cele care vă îndeamnă să trăiți viata din plin. Apa de parfum DKNY Be Delicious este un exemplu emblematic – un „măr“ zemos cu parfum proaspăt, de flori și fructe, care farmecă femeile de toate vârstele.

DKNY Women vă face ziua mai frumoasă și cu alte parfumuri feminine. Încercați, de exemplu, delicata creație florală DKNY Pure sau apa de parfum DKNY Red Delicious, pe care o găsim din nou într-un flacon care amintește de forma mărului, de data aceasta roșu. Și, pentru că femeile adoră ca partenerii lor să miroasă frumos, aveți la dispoziție și colecția de parfumuri și ape de colonie pentru bărbați DKNY Men.

Rating DKNY Be Delicious