Diva & Nice CosmeticsAccessories set aplicatoare

Diva & Nice Cosmetics Accessories set aplicatoare
Diva & Nice Cosmetics Accessories set aplicatoare
Professional
19RON

În stoc | 19,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: DIV2006

Setul contine: 2x Foam Applicator for Eyeshadow

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Setul de pensule de fond de ten Diva & Nice Cosmetics Accessories permite crearea oricărui stil de fond de ten de zi și de seară, ca un artist profesionist.

Caracteristici

Tipuri de seturi
Seturi pentru voiaj

Firma cehă Diva & Nice Cosmetics, fondată în 1994, este specializată în vânzarea unor produse cosmetice decorative şi a unor accesorii (pufuri de pudră, perii, pensete, foarfece, bureţi de machiaj şi multe altele). În bogata sa ofertă puteţi găsi şi multe alte produse interesante.
Filozofia Diva & Nice Cosmetics este simplă: aprovizionarea pieţei cu produse de calitate, la preţuri accesibile. Important de adăugat este faptul că reuşeşte să-şi îndeplinească foarte bine obiectivul. De o mare popularitate se bucură, de exemplu, preparatele pentru ochi şi genele false cu lipici Diva & Nice Cosmetics. O menţiune specială merită şi oglinjoarele artistice, de diferite forme şi modele (în formă de inimă, ovale, pătrate etc.).
Diva & Nice Cosmetics a devenit treptat sinonim cu frumuseţea şi cu atractivitatea. Produsele sale se disting prin uşurinţa în utilizare şi prin funcţionalitatea ridicată. Încercaţi-le şi veţi vedea că vă vor încânta! Brandul Diva & Nice Cosmetics îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care doresc să arate perfect şi captivant, care aleg de multe ori cu ochii şi care doresc să-şi sublinieze stilul propriu.