DiptyqueRoses reumplere în aroma difuzoarelor Hourglass

Diptyque Roses reumplere în aroma difuzoarelor Hourglass
Diptyque Roses reumplere în aroma difuzoarelor Hourglass
75 ml

Cod: DIP0894 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Diptyque Roses
Compoziție

Flaconul de rezervă Diptyque Roses schimbă aroma fiecărui spațiu, în funcție de starea de spirit.

Caracteristici:

  • parfum floral
  • parfum lemnos

Compoziție

Compozitie
trandafir sălbatic
Categoria parfumurilor de interior
lemnoase, florale
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Despre brand Diptyque

Brandul Diptyque, fondat în 1961 la Paris, se axează pe parfumuri și pe lumânări aromate de top. Este interesant faptul că fondatorii săi – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet și Yves Couesland – activau, inițial, într-un domeniu cu totul diferit.

Primul era un renumit designer de interior, al doilea se ocupa de pictură și al treilea lucra ca regizor de teatru și designer de scenă. Entuziasmul a compensat, din fericire, lipsa de experiență, așa că au reușit. Prima lor creație, o apă de toaletă numită simplu „L'eau“ ( „apa“), a câștigat o popularitate extraordinară printre clienți. Au urmat și alte produse reușite - de exemplu „L'Autre“ sau multifuncționalul „Vinaigre de toilette“ (oțet de toaletă).

Astăzi, oferta Diptyque conține câteva zeci de produse, din care multe au fost dezvoltate în colaborare cu parfumieri de talie mondială, ca Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux și Olivia Giacobetti.

Parfumurile Diptyque sunt foarte originale, senzuale și îmbătătoare. Subliniază sex-appealul și vă conferă un sentiment de încredere. Lumânările de la Diptyque parfumează casa cu arome captivante. O mențiune specială merită și flacoanele elegante, decorate cu emblema firmei. Brandul Diptyque place mai ales celor care vor să atragă sexul opus, care adoră luxul și care doresc un interior plăcut parfumat.

Rating Diptyque Roses