DiptyquePhilosykos sapun parfumat

Diptyque Philosykos sapun parfumat
Diptyque Philosykos sapun parfumat
150 g

Cod: DIP0832 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Diptyque Philosykos
Compoziție

Săpunul parfumat Diptyque Philosykos completează perfect parfumul din aceeași serie. Înlătură toate impuritățile de pe piele, o catifelează și îi conferă o aromă inconfundabilă.

Caracteristici:

  • spală eficient mâinile
  • miroase plăcut
  • completează parfumul din aceeași linie
  • este cadoul perfect, mai ales dacă îl oferiți împreună cu parfumul

Cum se utilizează:
Se aplică pe mâinile ude și se spumează ușor. Se clătesc bine mâinile.

Compoziție

Compozitie
tonuri marine, tonuri verzi, tonuri lemnoase
Consistență
sapun

Despre brand Diptyque

Brandul Diptyque, fondat în 1961 la Paris, se axează pe parfumuri și pe lumânări aromate de top. Este interesant faptul că fondatorii săi – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet și Yves Couesland – activau, inițial, într-un domeniu cu totul diferit.

Primul era un renumit designer de interior, al doilea se ocupa de pictură și al treilea lucra ca regizor de teatru și designer de scenă. Entuziasmul a compensat, din fericire, lipsa de experiență, așa că au reușit. Prima lor creație, o apă de toaletă numită simplu „L'eau“ ( „apa“), a câștigat o popularitate extraordinară printre clienți. Au urmat și alte produse reușite - de exemplu „L'Autre“ sau multifuncționalul „Vinaigre de toilette“ (oțet de toaletă).

Astăzi, oferta Diptyque conține câteva zeci de produse, din care multe au fost dezvoltate în colaborare cu parfumieri de talie mondială, ca Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux și Olivia Giacobetti.

Parfumurile Diptyque sunt foarte originale, senzuale și îmbătătoare. Subliniază sex-appealul și vă conferă un sentiment de încredere. Lumânările de la Diptyque parfumează casa cu arome captivante. O mențiune specială merită și flacoanele elegante, decorate cu emblema firmei. Brandul Diptyque place mai ales celor care vor să atragă sexul opus, care adoră luxul și care doresc un interior plăcut parfumat.

Rating Diptyque Philosykos