Diptyque Fleur d'Oranger aroma difuzor cu rezervã Hourglass

Diptyque Fleur d'Oranger aroma difuzor cu rezervã Hourglass
Diptyque Fleur d'Oranger aroma difuzor cu rezervã Hourglass
75 ml

Cod: DIP0887 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Diptyque Fleur d'Oranger
Compoziție

Pregătiți-vă pentru o experiență senzorială deosebită. Difuzorul de aromă Diptyque Hourglass Fleur d’Orange nu reprezintă doar un accesoriu minimalist, ci și nemaipomenit de sofisticat. Forma sa de clepsidră este deosebit de elegantă și utilizarea sa este la fel de ușoară. Este suficient doar să întoarceți această clepsidră și imediat va începe să emane parfum, timp de o oră. Savurați nuanțele irezistibile și ușor picante: frunze, scoarță de copac și de portocal, datorită cărora veți avea în casa dvs. o atmosferă nemaipomenită.

Caracteristici:

  • conferă un parfum cu note delicate, de portocal
  • în timpul unului ciclu (o întoarcere), emană mirosul timp de o oră
  • datorită difuziei reci, parfumul își păstrează autenticitatea
  • este potrivit pentru încăperi mici (până la 20 m²)
  • recipient cu parfum înlocuibil – ambalajul de 75 de ml rezistă până la 3 luni
  • făcut dintr-un material reciclabil, pentru a nu polua mediul
  • utilizarea este ușoară și intuitivă

Mod de utilizare:
Deschideți capacul recipientului cu aromă și înșurubați-l bine în recipientul pentru evaporare. Imediat ce veți întoarce difuzorul cu susul în jos, parfumul va începe să se elibereze în încăpere.

Compoziție

Compozitie
frunze de portocal, citrice, scoarta
Categoria parfumurilor de interior
lemnoase, citrice, fructate
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Despre brand Diptyque

Brandul Diptyque, fondat în 1961 la Paris, se axează pe parfumuri și pe lumânări aromate de top. Este interesant faptul că fondatorii săi – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet și Yves Couesland – activau, inițial, într-un domeniu cu totul diferit.

Primul era un renumit designer de interior, al doilea se ocupa de pictură și al treilea lucra ca regizor de teatru și designer de scenă. Entuziasmul a compensat, din fericire, lipsa de experiență, așa că au reușit. Prima lor creație, o apă de toaletă numită simplu „L'eau“ ( „apa“), a câștigat o popularitate extraordinară printre clienți. Au urmat și alte produse reușite - de exemplu „L'Autre“ sau multifuncționalul „Vinaigre de toilette“ (oțet de toaletă).

Astăzi, oferta Diptyque conține câteva zeci de produse, din care multe au fost dezvoltate în colaborare cu parfumieri de talie mondială, ca Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux și Olivia Giacobetti.

Parfumurile Diptyque sunt foarte originale, senzuale și îmbătătoare. Subliniază sex-appealul și vă conferă un sentiment de încredere. Lumânările de la Diptyque parfumează casa cu arome captivante. O mențiune specială merită și flacoanele elegante, decorate cu emblema firmei. Brandul Diptyque place mai ales celor care vor să atragă sexul opus, care adoră luxul și care doresc un interior plăcut parfumat.

Rating Diptyque Fleur d'Oranger