Diptyque Figuier aroma difuzor cu rezervã Hourglass

Diptyque Figuier aroma difuzor cu rezervã Hourglass
Diptyque Figuier aroma difuzor cu rezervã Hourglass
75 ml

Cod: DIP0886 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Diptyque Figuier
Compoziție

V-ați plictisit de difuzoarele de aromă tipice, care nu se potrivesc interiorului casei dvs.? Soluția ideală o reprezintă difuzorul de aromă Diptyque Hourglass Figuer, un parfum de cameră deosebit, care nu doar că vă va răsfăța simțurile prin aroma sa sofisticată, ci va fi și un accesoriu de interior select. Difuzorul are o formă neobișnuită, de clepsidră, așa că este suficient doar să îl întoarceți și va începe să emane o aromă nemaipomenită, de smochine. Desigur, nu pot lipsi nici nuanțele călduroase ale scoarței de copac, prospețimea frunzelor de smochin și aroma cremoasă de fructe proaspete, care vă vor parfuma întreaga încăpere.

Caracteristici:

  • conferă casei un parfum irezistibil, cu nuanțe de smochine
  • în timpul unului ciclu (o întoarcere), emană mirosul timp de o oră
  • difuzor rece – păstrează autenticitatea parfumului
  • este potrivit pentru încăperi mici (până la 20 m²)
  • recipient cu parfum înlocuibil – ambalajul de 75 de ml rezistă până la 3 luni
  • făcut dintr-un material reciclabil, pentru a nu polua mediul
  • utilizare ușoară și intuitivă

Mod de utilizare:
Se deschide capacul recipientului cu aromă și se înșurubează bine în recipientul pentru evaporare. Imediat ce veți întoarce difuzorul cu susul în jos, parfumul va începe să se elibereze în încăpere.

Compoziție

Compozitie
tonuri luxuriante, tonuri verzi, smochin
Categoria parfumurilor de interior
curate, fresh
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Despre brand Diptyque

Brandul Diptyque, fondat în 1961 la Paris, se axează pe parfumuri și pe lumânări aromate de top. Este interesant faptul că fondatorii săi – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet și Yves Couesland – activau, inițial, într-un domeniu cu totul diferit.

Primul era un renumit designer de interior, al doilea se ocupa de pictură și al treilea lucra ca regizor de teatru și designer de scenă. Entuziasmul a compensat, din fericire, lipsa de experiență, așa că au reușit. Prima lor creație, o apă de toaletă numită simplu „L'eau“ ( „apa“), a câștigat o popularitate extraordinară printre clienți. Au urmat și alte produse reușite - de exemplu „L'Autre“ sau multifuncționalul „Vinaigre de toilette“ (oțet de toaletă).

Astăzi, oferta Diptyque conține câteva zeci de produse, din care multe au fost dezvoltate în colaborare cu parfumieri de talie mondială, ca Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux și Olivia Giacobetti.

Parfumurile Diptyque sunt foarte originale, senzuale și îmbătătoare. Subliniază sex-appealul și vă conferă un sentiment de încredere. Lumânările de la Diptyque parfumează casa cu arome captivante. O mențiune specială merită și flacoanele elegante, decorate cu emblema firmei. Brandul Diptyque place mai ales celor care vor să atragă sexul opus, care adoră luxul și care doresc un interior plăcut parfumat.

Rating Diptyque Figuier