DIOR Vernis lac de unghii

DIOR Vernis lac de unghii
DIOR Vernis lac de unghii

Descriere DIOR Vernis
Caracteristici

Descoperiti ultima generatie de lac de unghii Dior Vernis si formula sa ingenioasa care amplifica efectul de gel.
Stralucire. Combinate cu un Tehno-polimer, rasinile „Gel Coat”, de o mare puritate, transforma fiecare strat de lac intr-o pelicula neteda si stralucitoare ca sticla.

Rezistenta. Imbogatit cu siliciu organic, noul Dior Vernis fortifica suprafata unghiei pentru o rezistenta optima. Tehno-polimerul asigura fuziunea perfecta dintre lac si unghie, pentru o rezistenta cu adevarat indelungata.
Dependenta de culoare fara griji: formula noului Dior Vernis nu contine toluen, formaldehida, ftalati sau camfor.

1. Se aplica un strat subtire de Base Coat Abricot.
2. Se aplica un prim strat foarte fin de Dior Vernis, incepand cu mijlocul unghiei si continuand pe lateral. Se aplica in continuare un al doilea strat, mai gros, pentru a conferi profunzime culorii.
3. Pentru a obtine stralucirea maxima, se aplica un strat de Top Coat Abricot sau de Gel Coat.

Compoziție completă

12362/ABUTYLACETATE ETHYLACETATE NITROCELLULOSE ADIPICACID/NEOPENTYLGLYCOL/TRIMELLITICANHYDRIDECOPOLYMER ACETYLTRIBUTYLCITRATE ISOPROPYLALCOHOL ACRYLATESCOPOLYMER STEARALKONIUMBENTONITE ADIPICACID/FUMARICACID/PHTHALICACID/TRICYCLODECANEDIMETHANOLCOPOLYMER SYNTHETICFLUORPHLOGOPITE SUCROSEACETATEISOBUTYRATE CELLULOSEACETATEBUTYRATE CALCIUMSODIUMBOROSILICATE POLYVINYLBUTYRAL CITRICACID ACRYLATES/DIMETHICONECOPOLYMER DIMETHYLOXOBENZODIOXASILANE METHICONE PARAFFINUMLIQUIDUM(MINERALOIL) [+/-:CI15850(RED6, RED6LAKE, RED7, RED7LAKE) CI15880(RED34, RED34LAKE) CI15985(YELLOW6, YELLOW6LAKE) CI19140(YELLOW5, YELLOW5LAKE) CI42090(BLUE1LAKE) CI73360(RED30, RED30LAKE) CI77007(ULTRAMARINES) CI77163(BISMUTHOXYCHLORIDE) CI77491, CI77492, CI77499(IRONOXIDES) CI77510(FERRICFERROCYANIDE, FERRICAMMONIUMFERROCYANIDE) CI77891(TITANIUMDIOXIDE)].- Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Culoare
portocaliu
Tipul de lac
gel
Efect
strălucitor

Despre brand DIOR

Atunci cand Christian Dior a creat casa de moda in 1946, el si-a imaginat o noua feminitate, o feminitate absoluta. Astazi, de la rochii la accesorii, de la parfumuri la rujuri si pana la produse de ingrijire a tenului, Casa Dior ofera femeilor o frumusete sublima, stralucitoare si moderna.

Sufletul parfumurilor Dior este intruchipat de parfumierul nostru creator, François Demachy, care si-a dedicat intreg savoir-faire-ul exceptional compunerii parfumurilor de azi si de maine. Fiecare dintre parfumurile sale pline de creativitate este o declaratie de dragoste pentru florile din Grasse.

Regiunea Grasse face parte din istoria Casei Dior. Christian Dior a ales sa se stabileasca la La Colle Noire pentru a-si cultiva florile si a-si urma visul de parfumier. Incepand cu 2006, François Demachy, Parfumierul-creator Dior, a stabilit parteneriate exclusive cu producatorii de Trandafir de mai, de Iasomie, de Neroli si de Tuberoze, care ne furnizeaza recoltele lor. Impreuna cu ei pastram calitatile si savoir-faire-ul unic al acestei regiuni.

Rating DIOR Vernis