Brand logo

DIORDiorskin Forever Perfect Cushion burete pentru machiaj

DIOR Diorskin Forever Perfect Cushion burete  pentru machiaj
DIOR Diorskin Forever Perfect Cushion burete  pentru machiaj
2 buc
28RON

În stoc | 14,00RON / 1 buc, incl. TVA | Cod: CHD15027
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 28.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Aplicatorul pentru pudra Dior Forever se utilizeaza pentru aplicarea pudrei libere Dior Forever Cushion Powder.

Aplicatorul preia cantitatea perfecta de pudra libera pentru a fixa machiajul si a oferi un aspect mat tenului, cu o acoperire translucida. Special ales pentru Dior Forever Cushion Powder, materialul sau elibereaza toata prospetimea pudrei libere.

Aplicatorul pentru pudra Dior Forever are o textura uimitor de moale si, datorita elementelor antibacteriene din compozitie, este delicat cu pielea.

Produsul contine 2 aplicatoare.

Se agita delicat cutia de Dior Forever Cushion Powder, apoi se atinge usor sita cu aplicatorul, pentru a prelua o cantitate suficienta de pudra.

Compoziție completă

0 Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Atunci cand Christian Dior a creat casa de moda in 1946, el si-a imaginat o noua feminitate, o feminitate absoluta. Astazi, de la rochii la accesorii, de la parfumuri la rujuri si pana la produse de ingrijire a tenului, Casa Dior ofera femeilor o frumusete sublima, stralucitoare si moderna.