Brand logo

DIORDior Forever Couture Luminizer iluminator

DIOR Dior Forever Couture Luminizer iluminator
DIOR Dior Forever Couture Luminizer iluminator
culoare 02 Pink Glow 6 g
208RON

2 de buc. în stoc | 3.466,67RON / 100 g, incl. TVA | Cod: CHD15323
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 28.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Iluminatorul Dior Forever Couture Luminizer ii confera tenului un efect irizat spectaculos si ii amplifica luminozitatea.
Cu o concentratie ridicata de pigmenti sidefati cu stralucire multidimensionala, compusi din 95%** pigmenti de origine naturala, pudra iluminatoare fuzioneaza impecabil cu pielea, oferindu-i machiajului o rezistenta optima de dimineata pana seara.
Infuzat cu extract de pansea salbatica, iluminatorul protejeaza hidratarea naturala a pielii: pe toata durata zilei, confortul este garantat.

Non-comedogenic. Testat dermatologic.

Pigmentii sidefati, cu stralucire irizata multidimensionala, infrumuseteaza imediat tenul cu o luminozitate surprinzatoare. Pe toata durata zilei, tenul radiaza, fiind luminos si confortabil. Pudra iluminatoare de ultima generatie* are in compozitie o concentratie ridicata de pigmenti sidefati si fuzioneaza perfect cu pielea, datorita formulei sale unice cu 95%** pigmenti de origine naturala.
Infuzata cu extract de pansea salbatica, pudra protejeaza hidratarea naturala a pielii, pentru un confort uimitor pe toata durata zilei.

Dior Forever Couture Luminizer este disponibil intr-o gama de 4 nuante sidefate care infrumuseteaza pielea, pentru un efect irizat multidimensional si surprinzator.

* La Dior.
** Cantitate calculata pe baza normelor ISO 16128-1 si ISO 16128-2. Procentajul de apa este inclus.

1. Cu ajutorul pensulei Dior Backstage Blush Brush N° 16, se aplica tuse de pudra iluminatoare Dior Forever Couture Luminizer pe contururile faciale.
2. Se incheie cu o tusa pe arcul lui Cupidon, pentru un efect de stralucire.

1. Efect sidefat surprinzator fara niciun compromis, datorita combinatiei de rezistenta si confort oferite de pudra iluminatoare Dior.
2. O pudra delicata, imbogatita cu extract floral si compusa din 95%* pigmenti de origine naturala, pentru a proteja hidratarea pielii.
3. Luminozitate intr-un format practic si ultrasubtire, couture .

* Cantitate calculata pe baza normelor ISO 16128-1 si ISO 16128-2. Procentajul de apa este inclus.

Atunci cand Christian Dior a creat casa de moda in 1946, el si-a imaginat o noua feminitate, o feminitate absoluta. Astazi, de la rochii la accesorii, de la parfumuri la rujuri si pana la produse de ingrijire a tenului, Casa Dior ofera femeilor o frumusete sublima, stralucitoare si moderna.