Dior Dior Addict Lacquer PlumpRuj de buze lichid, de lunga durata pentru volumul buzelor

Dior Dior Addict Lacquer Plump Ruj de buze lichid, de lunga durata pentru volumul buzelor
Dior Dior Addict Lacquer Plump Ruj de buze lichid, de lunga durata pentru volumul buzelor
culoare 456 Dior Pretty 5,5 ml

Cod: CHD07744 | Acest produs este momentan indisponibil

Caracteristici

Culoare
roz
Efect
de mărire , rezistent

Despre brand Dior

Atunci cand Christian Dior a creat casa de moda in 1946, el si-a imaginat o noua feminitate, o feminitate absoluta. Astazi, de la rochii la accesorii, de la parfumuri la rujuri si pana la produse de ingrijire a tenului, Casa Dior ofera femeilor o frumusete sublima, stralucitoare si moderna.

Sufletul parfumurilor Dior este intruchipat de parfumierul nostru creator, François Demachy, care si-a dedicat intreg savoir-faire-ul exceptional compunerii parfumurilor de azi si de maine. Fiecare dintre parfumurile sale pline de creativitate este o declaratie de dragoste pentru florile din Grasse.

Regiunea Grasse face parte din istoria Casei Dior. Christian Dior a ales sa se stabileasca la La Colle Noire pentru a-si cultiva florile si a-si urma visul de parfumier. Incepand cu 2006, François Demachy, Parfumierul-creator Dior, a stabilit parteneriate exclusive cu producatorii de Trandafir de mai, de Iasomie, de Neroli si de Tuberoze, care ne furnizeaza recoltele lor. Impreuna cu ei pastram calitatile si savoir-faire-ul unic al acestei regiuni.

Rating Dior Dior Addict Lacquer Plump