Diet Esthetic Beauty Purify

masca facială din cărbune de bambus negru 3 in 1

Diet Esthetic Beauty Purify masca facială din cărbune de bambus negru 3 in 1
Diet Esthetic Beauty Purify masca facială din cărbune de bambus negru 3 in 1
Diet Esthetic Beauty Purify masca facială din cărbune de bambus negru 3 in 1
200 ml
77RON

Cod: DIE1902 | 1 de buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni, 25.02.2019
Ridicare personală
luni, 25.02.2019
Diet Esthetic Beauty Purify
200 ml | 77RON

Descriere cosmetice Diet Esthetic Beauty Purify

Masca facială Diet Esthetic Beauty Purify răsfață și îngrijește tenul.

Caracteristici:

  • înlătură punctele negre din piele
  • îndepărtează celulele epiteliale moarte
  • curăță impuritățile din pori și îi contractă
  • curăță tenul în profunzime
  • nu irită pielea

Cum se utilizează:
Masca se aplică în strat subțire pe fața curată, evitând zona ochilor. Se lasă să acționeze pe perioada specificată pe ambalaj. Apoi se spală bine masca, cu apă călduță.

Caracteristici

După tipul de problemă al pielii
acnee si piele problematica, brightener și vitalitate
Tipul de ten
ten cu probleme, ten grasă
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Diet Esthetic

Cosmeticele Diet Esthetic | Diet Esthetic – o gamă largă de produse cosmetice exclusiviste. Laboratoarele spaniole Diet Esthetic se dedică, începând din 1985, creării unor produse cosmetice de înaltă calitate, a unor produse fitosanitare, veterinare și medicale, din ingredientele active cele mai moderne. În prezent, sunt lideri în acest segment de piață.

Secretul succesului brandului Diet Esthetic constă în filozofia sa, bazată pe investiții mari în cercetare, dezvoltare și inovare, pe un control strict al calității, pe abordarea clientului în funcție de nevoile sale individuale și pe flexibilitate în adaptarea la cerințele pieței.

Compoziția unică a cosmeticelor Diet Esthetic se bazează pe rezultatul a ani de studii clinice și de laborator, în vederea selectării celor mai eficiente substanțe. Cele mai importante principii ale brandului sunt efortul maxim pentru conservarea mediului înconjurător, respectarea principiilor etice și absența testării pe animale.

Printre materiile prime exclusive de la Diet Esthetic se numără veninul de șarpe și de albine, perlele, caviarul, extractul de melc, uleiul de argan sau fructele de goji. Asortimentul cuprinde cosmetice exclusive antirid, împotriva îmbătrânirii, a petelor de pigmentare sau a celulitei și multe alte produse pentru îngrijirea pielii. În oferta Diet Esthetic găsiți și gama de cosmetice erotice Excite, pentru femei și bărbați.

Diet Esthetic oferă o gamă extinsă de cosmetice eficiente și de înaltă calitate, pentru înfrumusețarea corpului și a vieții, în general.