Diego dalla Palma Lisciospaghetto cremă pentru netezirea părului

Diego dalla Palma Lisciospaghetto cremă pentru netezirea părului
Diego dalla Palma Lisciospaghetto cremă pentru netezirea părului
125 ml

Cod: DDP00428 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Diego dalla Palma Lisciospaghetto
Caracteristici

Produsul de coafat Diego dalla Palma Lisciospaghetto scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • netezește
  • oferă o strălucire sănătoasă

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed și apoi se modelează în forma dorită.

Caracteristici

Efect
netezirea părului

Despre brand Diego dalla Palma

p>Cosmetice diegodallapalma | Marca diegodallapalma a fost fondat in Milano, Italia, in jurul anului 1970. Datorita abilitatilor sale profesionale, ideilor sale neconventionale si tehnologiei revolutionare, cu care a fost introdus, diegodallapalma, a devenit o marca recunoscuta la nivel mondial.

 Pentru femei unice carora le pasa de frumusetea lor, acest brand ofera o gama larga de produse si chiar consiliere online. Expertii in domeniu te pot sfatui cu privire la ce stil ti s-ar potrivi si pe care sa-l alegi, in asa fel incat sa fii irezistibila. Poti alege de la stilul clasic, provocator, modern sau elegant, ce intotdeauna iti va  sublinia personalitatea, in asa maniera incat tu sa fi satisfacuta in totalitate.

Motto-ul principal al Companiei diegodallapalma este de a dobora limita de culori! Incercati noile trend-uri de produse inovative, a caror textura contine substante active, usor de utilizat si rezistenta infinita. Asa sunt cosmeticele diegodallapalma, care au fost concepute pentru a onora toate principiile cosmeticelor de lux. diegodallapalma – confort si calitate,  vor fi apreciate de toate femeile, care isi doresc  un machiaj perfect si o aparitie atragatoare si moderna.

Rating Diego dalla Palma Lisciospaghetto