Di Angelo Cosmetics No1 Lash ser pentru prelungirea semnificativa a genelor

Di Angelo Cosmetics No1 Lash ser pentru prelungirea semnificativa a genelor
Di Angelo Cosmetics No1 Lash ser pentru prelungirea semnificativa a genelor
Livrare gratuită
6 ml
342RON

5.700,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: NOC0764 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 07.05.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Di Angelo Cosmetics No1 Lash
Caracteristici

Visați la gene infinit de lungi, pe sub care lansați priviri seducătoare? Soluția este simplă. Folosiți regulat serul de Creștere Di Angelo Cosmetics No1., care prelungește incredibil genele, cu până la 7 mm. Serul are o formulă pe bază de apă și promovează creșterea genelor ca lungime și volum, evidențiind chiar și genele cele mai scurte, care, de obicei, sunt aproape invizibile.

Caracteristici:

 • efectul de prelungire este evident după 1 lună de utilizare
 • în 4 săptămâni, lungește genele la până de 2x lungimea inițială
 • întărește genele, care devin mai flexibile
 • închide la culoare genele fine, palide, la prima vedere invizibile
 • genele devin voluminoase, lucioase și seducătoare

Compoziție:

 • amestec de nano-peptide - hrănește genele de la rădăcină, accelerând creșterea lor
 • arginină - accelerează creșterea genelor
 • extract de ziziphus jujuba - hidratează intens genele pe toată lungimea
 • mătase hidrolizată - conferă genelor strălucire și elasticitate
 • cheratină - protejează genele împotriva deshidratării
 • colagen - sporește fermitatea și elasticitatea genelor

Mod de aplicare:
Ștergeți bine excesul de lichid de pe aplicator, folosind marginea recipientului. Aplicați o cantitate mică de ser direct pe rădăcinile genelor de sus și de jos (nu întindeți serul pe gene, nu are efect asupra lor). Lăsați să se absoarbă aprox. 2 minute. Se aplică dimineața și seara, pe pleoapele curățate și spălate.

Genele au o creștere ciclică, pe care utilizarea serului o poate scurta și accelera. Datorită creșterii mai rapide și mai pronunțate, este posibil să aveți impresia căderii genelor. Este însă doar o schimbare naturală.

Avertizare:
O cantitate excesivă de ser poate provoca reacții alergice și arsuri sau înroșirea ochilor. În cazul în care produsul pătrunde în ochi, se spală imediat cu apă. În caz de roșeață sau arsuri ale ochilor, întrerupeți pentru câteva zile utilizarea produsului.

Caracteristici

Culoare
transparent

Despre brand Di Angelo Cosmetics

Căutați produse de cea mai bună calitate și, în același timp, eficiente, care vă vor schimba complet rutina de înfrumusețare? Bazați-vă pe brandul Di Angelo Cosmetics.

Brandul Di Angelo Cosmetics a lansat primul său produs în anul 2010 – serul pentru prelungirea substanțială a genelor, No.1 Lash, care a devenit, într-o clipită, un bestseller mondial la categoria sa. La scurt timp după aceea, au apărut alte produse eficiente pentru un ten superb și neted și un decolteu fără riduri.

Convingeți-vă pe propria piele de efectele nemaipomenite ale produselor cosmetice de la Di Angelo Cosmetics. În doar 4 luni, serul pentru gene No.1 Lash vă va alungi genele până la de 2x lungimea inițială, crema pentru ochi No.1 Lift diminuează vizibil ridurile din jurul ochilor, serul cu acid hialuronic No.1 Gold conferă instant o strălucire deosebită și întinerește pielea, iar crema No.1 Bust netezește ridurile decolteului.

Rating Di Angelo Cosmetics No1 Lash