Detergenți de rufe pudră

Bucurați-vă de rufe perfect curate, parfumate și fără cusur! Detergenții pudră Ariel, Lovela sau Persil elimină eficient petele rezistente, la un preț mai mic decât un gel sau un detergent capsule!

Ce detergent pudră alegem?

Depinde de culoarea rufelor:

  • Detergentul pudră pentru rufe albe conține adeseori decolorant, pentru rufe mai albe și fără pete.
  • Pentru spălarea rufelor mai închise la culoare, alegeți un detergent pudră pentru rufe colorate, care vă menține hainele intens colorate, chiar și după multe spălări.

Detergent pentru bebeluși

Forța detergenților pudră curăță și petele rezistente de pe hainele copiilor. Pentru a proteja pielea copiilor împotriva iritațiilor, alegeți un detergent pudră pentru pielea sensibilă.

Cum spălăm hainele de sport?

Când spălați hainele de sport, atenție la tipul detergentului folosit. Alegeți un detergent pentru haine de sport, care nu perturbă straturile funcționale și membranele îmbrăcămintei de jogging, de ciclism sau pentru alte sporturi.

Cum se dozează detergentul pudră pentru rufe?

Turnați detergentul în compartimentul mașinii de spălat. Cantitatea depinde de gradul de murdărire a hainelor și de duritatea apei. Dozați detergentul cu o cupă de măsurare, care asigură cantitatea ideală de produs, la fiecare spălare.

Detergentul dvs. pudră lasă urme albe pe haine? Încercați un gel sau practicele capsule de spălare și găsiți formula cea mai potrivită pentru rufele dvs.! Pentru haine mai moi și mai parfumate, adăugați în coșul dvs. de cumpărături și un balsam de rufe!