Detergenți de rufe gel

Detergentul gel eliberează hainele de murdărie, delicat și eficient! Optați pentru un detergent lichid cu eficiență dovedită, de la un brand de încredere. La notino.ro găsiți gel de rufe Persil, Perwoll, Lenor sau Ariel lichid. Pe care-l veți alege?

Avantajele detergentului de rufe gel

  • Se dizolvă ușor în apă. Nu lasă urme albe.
  • Este potrivit și pentru spălatul manual sau pentru spălatul la temperaturi scăzute.
  • Menține intensitatea culorii hainelor.
  • Puteți alege dintr-o paletă largă de geluri speciale - gel pentru spălarea hainelor de sport, gel pentru piele sensibilă sau un detergent pentru bebeluși.

Sfatul nostru: Dacă spălați haine cu pete locale rezistente, turnați puțin gel și direct pe pete, nu doar în compartimentul mașinii de spălat. Pentru petele deosebit de rezistente, folosiți o soluție de scos petele.

Detergent de rufe gel pentru rufe albe, colorate sau negre?

Alegeți cel mai bun gel de rufe, în funcție de culoarea acestora. Cu gelul pentru rufe albe, cămășile albe nu-și pierd strălucirea imaculată. Gelul marcat Color întreține culoarea saturată a tricourilor. Iar cu gelul pentru rufe negre, cele mai stilate piese negre din garderoba dvs. nu se decolorează, nici după numeroase spălări!

Detergent de rufe gel pentru copii

În afară de culoare, gândiți-vă și la tipul rufelor. Dacă aveți pielea sensibilă sau spălați haine pentru copii, alegeți un detergent pentru bebeluși, care nu irită pielea.

Cum se dozează detergentul de rufe gel?

Cantitatea de gel variază, în funcție de duritatea apei și de nivelul de murdărie a hainelor. Un accesoriu practic pentru dozarea gelului este capacul produsului. Odată cantitatea de gel stabilită, capacul poate fi folosit la dozare.

Nu știți, dacă vă convine gelul? Încercați spălarea clasică, folosind detergent pudră, sau practicele capsule de spălat rufe. În plus, puteți completa detergentul cu un balsam de rufe parfumat!