DesigualFresh Festival Eau de Toilette pentru femei

Desigual Fresh Festival Eau de Toilette pentru femei
Desigual Fresh Festival Eau de Toilette pentru femei
100 ml

Cod: DES01234 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Desigual Fresh Festival
Compoziție

Inspirați aerul verii, oricând vi se face dor de ea. Parfumul de flori și fructe, pentru femei, Desigual Fresh Festival vă aduce zâmbetul pe buze și soarele în suflet. Lăsați-vă vrăjită de combinația dulce de zmeură, cu bujori și flori de portocal și savurați atmosfera verii.

  • un parfum de flori și fructe
  • pentru femei cu suflet romantic
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului:
Fresh Festival debutează văratic, cu un trio însorit, de mandarine, cu ghimbir și neroli. La scurt timp, înfloresc tonurile proaspete de flori de portocal și de bujori. Vraja senzuală este desăvârșită de acordurile intense de paciuli și de zmeură, care vă vor ține companie pe toată durata folosirii parfumului.

Povestea parfumului:
Apa de toaletă Desigual Fresh Festival aduce femeilor bucurii din anul 2019. Parfumul este prezentat într-un superb flacon, cu motive florale tipice brandului Desigual.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, extras din portocala amara, ghimbir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floare de portocal, bujor
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
zmeura, patchouli
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Rating Desigual Fresh Festival