DERMATO-COSMETICE

Dermocosmetic
Ai ales
  • REDUCERE
  • Anti mătreață

Ce este dermato-cosmetica?

Dermato-cosmeticele reprezintă o categorie de produse pentru îngrijirea pielii conform cerințelor exigente ale industriei farmaceutice. Produsele sunt dezvoltate în colaborare cu experți în domeniul îngrijirii pielii (dermatologi, medici pediatri, oftalmologi, farmaciști) și se bazează pe o înaltă eficiență și siguranță, confirmate prin studii clinice. Preparatele dermato-cosmetice sunt hipoalergenice, potrivite pentru pielea sensibilă și îndeplinesc cerințe de producție stricte, diferite de cele ale produselor cosmetice convenționale.

Dermato-cosmeticele se caracterizează printr-o strânsă colaborare cu medicii dermatologi în cadrul producției și al testării, asigurând astfel eficiența și siguranța maxime, specifice mediului farmaceutic. De aceea sunt uneori denumite de consumatori „cosmetice de farmacie“.

Datorită aplicării cercetărilor în domeniile dermatologiei, cosmetologiei și farmaciei, brandurile de dermato-cosmetice lansează continuu inovații, care le oferă clienților cele mai avansate și mai eficiente soluții pentru îngrijirea pielii. 

Produsele dermato-cosmetice pot fi folosite atât de către adulții de toate vârstele, cât și de copii. Sunt preferatele celor care se interesează de metodele de fabricație și de conținutul cosmeticelor și ale celor care preferă să folosească produse dezvoltate de dermatologi specializați în domeniul specific de tratament. Dermato-cosmeticele sunt, de asemenea, potrivite pentru persoanele cu piele sensibilă, care se așteaptă la rezultate sigure și care doresc siguranță și garanția calității.