Dermacol Sensitive

set cosmetice II.

Dermacol Sensitive set cosmetice II.
Dermacol Sensitive set cosmetice II.
Dermacol Sensitive set cosmetice II.
set cosmetice II.

Cod: DER2487 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Ultratech Perfect Hold & Lenght & Defined Lashes Mascara 10 ml + Sensitive Micellar Lotion 400 ml + Cosmetic Bag

Dermacol Sensitive
set cosmetice II.

Caracteristici

Tipuri de seturi
set cosmetice

Despre brand Dermacol

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.