Dermacol Quattro fard ochi

1×
Dermacol Quattro fard ochi
Dermacol Quattro fard ochi
culoare 03 8 g

Cod: DER05105 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Dermacol Quattro
Caracteristici

Paleta pentru machiaj ochilor Dermacol Quattro oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de fond de ten pentru ochi.

Caracteristici:

  • pentru o rezistență de lungă durată
  • pigmentare intensă
  • pentru fondul de ten de zi și de seară
  • efect sclipitor și mat

Ingrediente:

  • aplicator

Cum se utilizează:
Se aplică pe pleoape, cu aplicatorul furnizat sau cu vârfurile degetelor.

Caracteristici

Efect
mat, sclipitor

Am scris despre Dermacol Quattro
Articole

Despre brand Dermacol

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.

Rating Dermacol Quattro1