DermacolMatt & Pearl paleta farduri de ochi

Dermacol Matt & Pearl paleta farduri de ochi
Dermacol Matt & Pearl paleta farduri de ochi
culoare 01 7 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: DER2102

Paleta pentru machiaj ochilor Dermacol Matt & Pearl oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de farduri de pleoape.

Caracteristici:

  • ușor de aplicat
  • culori naturale
  • nuanțele sunt ușor de combinat
  • permite crearea unui machiaj variat
  • pentru fondul de ten de zi și de seară

Cum se utilizează:
Se aplică umbrele pe pleoape cu peria, cu buretele de fond de ten sau cu buricele degetelor.

Caracteristici

Culoare
violet, maro, roz, portocaliu
Efect
mat, de perlă

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.