Dermacol16H Lip Colour set cadou (pentru femei)

Dermacol 16H Lip Colour set cadou (pentru femei)
Dermacol 16H Lip Colour set cadou (pentru femei)

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: DER05324

16H Lip Color č.04 ruj si luciu de buze cu persistenta indelungata 2 in 1 4,8 g + 5 Days Stay lac de unghii 11 ml + dischete demachiante 20 buc + geanta de cosmetice

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un set cosmetic Dermacol 16H Lip Colour . Un asortiment de produse de machiaj, primit cadou, va fi primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • 16H Lip Color č.04 ruj si luciu de buze cu persistenta indelungata 2 in 1 4,8 g
  • 5 Days Stay lac de unghii 11 ml
  • dischete demachiante 20 buc
  • geanta de cosmetice

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • bucură orice femeie
  • un mix de produse cosmetice pentru utilizare zilnică

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Culoare
roșu
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul de lac
se usucă rapid
Efect
rezistent

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.