Delia Cosmetics Lip Balm Hydro Care Balsam de buze hidratant

 • Delia Cosmetics Lip Balm Hydro Care Balsam de buze hidratant
 • Delia Cosmetics Lip Balm Hydro Care Balsam de buze hidratant 1
 • Delia Cosmetics Lip Balm Hydro Care Balsam de buze hidratant 2
   více

  Variante Delia Cosmetics Lip Balm Hydro Care

  • Delia Cosmetics Lip Balm Hydro Care Balsam de buze hidratant 4,9 gBalsam de buze hidratant 

   Acest produs este momentan indisponibil.

   4,9 g
   Cod: DLC3503

  sus

  Despre marca Delia Cosmetics

  Rating

  Ușurința în folosire

  Calitatea produsului cosmetic

  Satisfacția rezultatului final

   

  Firma de familie Delia Cosmetics, fondată în 1998, în orașul polonez Rzgów, se ocupă cu fabricarea și vânzarea de produse cosmetice de primă clasă, pentru bărbați și femei. În prezent, produsele sale sunt exportate în peste șaizeci de țări din întreaga lume și se poate lăuda cu milioane de clienți fericiți. Delia Cosmetics susține și numeroase proiecte de caritate.

  Produsele brandului Delia Cosmetics sunt fabricate în cinci laboratoare excelent dotate. Conțin numai cele mai bune materiale, sunt extrem de eficiente și sunt supuse unor teste dermatologice și microbiologice stricte. Calitatea acestora este demonstrată și de zecile de premii prestigioase primite de Delia Cosmetics pe parcursul existenței sale.

  Delia Cosmetics se mândrește cu faptul că este singura companie poloneză specializată în produse pentru îngrijirea părului, în cosmetice pentru față și corp și în produse pentru machiaj. Oferta sa conține câte ceva pentru fiecare. Delia Cosmetics a implicat în dezvoltarea produselor sale experți din Statele Unite ale Americii, din Franța și din Germania. De aceea Delia Cosmetics are o reputație foarte bună, nu numai în rândul consumatorilor, ci și în cercurile profesionale.

  Brandul Delia îi atrage pe toți cei care doresc să arate frumos și atractiv, care caută un raport calitate/preț bun și care doresc să contribuie în mod indirect la o cauză bună.

  sus

  Rating Delia Cosmetics Lip Balm Hydro Care

  Ce parere ai despre Delia Cosmetics Lip Balm Hydro Care ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "


  Prin expediere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, în scopul creării și afișării recenziilor produselor companiei Notino s.r.o. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​​