Delia Cosmetics Cameleo Neon Colors

Culoare temporară pentru par blond

Delia Cosmetics Cameleo Neon Colors Culoare temporară pentru par blond
Delia Cosmetics Cameleo Neon Colors Culoare temporară pentru par blond
Delia Cosmetics Cameleo Neon Colors Culoare temporară pentru par blond
DHg0zo492ew
culoare Pink
15RON

Cod: DLC3946 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Setul contine: Cameleo Neon Colors Semi Permanent Hair Colour Pink 60 ml + Shampoo to Neutralize Semi Permanent Color 50 ml for Free

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.05.2019
Ridicare personală
marți 28.05.2019
Delia Cosmetics Cameleo Neon Colors
culoare Pink | 15RON

Caracteristici

Tipuri de păr
par blond, toate tipurile de par

Despre brand Delia Cosmetics

 

Firma de familie Delia Cosmetics, fondată în 1998, în orașul polonez Rzgów, se ocupă cu fabricarea și vânzarea de produse cosmetice de primă clasă, pentru bărbați și femei. În prezent, produsele sale sunt exportate în peste șaizeci de țări din întreaga lume și se poate lăuda cu milioane de clienți fericiți. Delia Cosmetics susține și numeroase proiecte de caritate.

Produsele brandului Delia Cosmetics sunt fabricate în cinci laboratoare excelent dotate. Conțin numai cele mai bune materiale, sunt extrem de eficiente și sunt supuse unor teste dermatologice și microbiologice stricte. Calitatea acestora este demonstrată și de zecile de premii prestigioase primite de Delia Cosmetics pe parcursul existenței sale.

Delia Cosmetics se mândrește cu faptul că este singura companie poloneză specializată în produse pentru îngrijirea părului, în cosmetice pentru față și corp și în produse pentru machiaj. Oferta sa conține câte ceva pentru fiecare. Delia Cosmetics a implicat în dezvoltarea produselor sale experți din Statele Unite ale Americii, din Franța și din Germania. De aceea Delia Cosmetics are o reputație foarte bună, nu numai în rândul consumatorilor, ci și în cercurile profesionale.

Brandul Delia îi atrage pe toți cei care doresc să arate frumos și atractiv, care caută un raport calitate/preț bun și care doresc să contribuie în mod indirect la o cauză bună.