Davidoff Cool Water set cadou II.

Davidoff Cool Water set cadou II.
Davidoff Cool Water set cadou II.
Nou
119RON

119,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: DDF04233 | 5 de buc. în stoc

Eau de Toilette 75 ml + Eau de Toilette 15 ml + gel parfumat pentru duș 50 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 23.04.2021

Descriere Davidoff Cool Water
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru partener, frate, sau, poate, pentru tatăl dvs.? Setul cu parfum bărbătesc Davidoff Cool Water va bucura în mod sigur orice bărbat.

Caracteristici:

  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • conține mărimea completă a parfumului și miniatura sa
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice bărbat

Setul conține:

  • Eau de Toilette 75 ml
  • Eau de Toilette 15 ml
  • gel parfumat pentru duș 50 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
citrice, aromatice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Davidoff

Eleganță atemporală, calitate de prim rang, rafinament până în cele mai mici detalii. Acesta este brandul Davidoff, care reflectă filozofia de viață a fondatorului său, Zino Davidoff, un mare gentleman, hedonist și aventurier, care a stăpânit arta de a-și trăi viața din plin.

Zino Davidoff a fost un adevărat maestru în arta de a trăi. A călătorit prin întreaga lume, iar fiecare zi din viața lui a fost o aventură și o provocare. Îi plăcea să-și împărtășească dragostea de viață cu alții, inclusiv prin creațiile sale. Pentru el, calitatea a ocupat întotdeauna primul loc, lucru evident și din parfumurile sale. Primul parfum Davidoff a fost creat în 1984, palmaresul brandului numărând acum câteva zeci.

Colecția Davidoff Cool Water s-a bucurat de un enorm succes, provocând chiar o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are caracterul său inconfundabil și toate vă trezesc dorința de a trăi viața mai intens. Pe lângă emblematicul Davidoff Cool Water, disponibil atât în varianta pentru femei, cât și în cea pentru bărbați, mai puteți încerca apa de toaletă pentru bărbați Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game sau balsamul Davidoff după bărbierit. Doamnele vor aprecia apa de parfum Davidoff Run Wild.

Rating Davidoff Cool Water