Davidoff Cool Water set cadou I.

Davidoff Cool Water set cadou I.
Davidoff Cool Water set cadou I.

Cod: DDF04232 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 125 ml + gel parfumat pentru duș 75 ml + balsam după bărbierit 75 ml

Descriere Davidoff Cool Water
Compoziție

Multiplicați intensitatea parfumului preferat. Setul cu parfum bărbătesc Davidoff Cool Water conține, în afară de parfum, produse cosmetice cu care rutina dvs. de îngrijire va fi armonizată până în cel mai mic detaliu.

Caracteristici:

  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice bărbat
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Setul conține:

  • Eau de Toilette 125 ml
  • gel parfumat pentru duș 75 ml
  • balsam după bărbierit 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
citrice, aromatice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Davidoff

Eleganță atemporală, calitate de prim rang, rafinament până în cele mai mici detalii. Acesta este brandul Davidoff, care reflectă filozofia de viață a fondatorului său, Zino Davidoff, un mare gentleman, hedonist și aventurier, care a stăpânit arta de a-și trăi viața din plin.

Zino Davidoff a fost un adevărat maestru în arta de a trăi. A călătorit prin întreaga lume, iar fiecare zi din viața lui a fost o aventură și o provocare. Îi plăcea să-și împărtășească dragostea de viață cu alții, inclusiv prin creațiile sale. Pentru el, calitatea a ocupat întotdeauna primul loc, lucru evident și din parfumurile sale. Primul parfum Davidoff a fost creat în 1984, palmaresul brandului numărând acum câteva zeci.

Colecția Davidoff Cool Water s-a bucurat de un enorm succes, provocând chiar o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are caracterul său inconfundabil și toate vă trezesc dorința de a trăi viața mai intens. Pe lângă emblematicul Davidoff Cool Water, disponibil atât în varianta pentru femei, cât și în cea pentru bărbați, mai puteți încerca apa de toaletă pentru bărbați Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game sau balsamul Davidoff după bărbierit. Doamnele vor aprecia apa de parfum Davidoff Run Wild.

Rating Davidoff Cool Water