CultiHome Thé granule parfumate

Culti Home Thé granule parfumate
Culti Home Thé granule parfumate
240 g

Cod: CUL01100 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Culti Home Thé
Compoziție

Granulele parfumate Culti Home Thé vă invită la o calmantă ceremonie a ceaiului, plină de ritualuri de meditație. Puteți savura esența de ceai proaspăt oricând și oriunde, dacă turnați granulele în elegantul săculeț Culti Home. Bucurați-vă de aroma pură și echilibrată.

Caracteristici:

  • pachet cu 240 g granule parfumate Thé
  • un parfum citric-ierbos
  • potrivit pentru camere de zi, bucătării și birouri

Compoziția parfumului:
Parfumul Thé captivează prin echilibrul său rafinat, cu care combină toate aromele. Debutează cu aroma intensă a ceaiului sencha, echilibrată de bergamota citrică și de tonul pielos al lemnului de guaiac.

Mod de utilizare:
Pentru a vă bucura din plin de aromă, trebuie să aveți săculețul Culti Home Sachet, în care turnați granulele. Le puteți combina cu granulele altor parfumuri Culti, creând astfel o aromă cu totul nouă.

Compoziție

Compozitie
lemn de guaiac, bergamota, ceai Sencha
Categoria parfumurilor de interior
citrice, ierboase, fresh

Despre brand Culti

Culti este unul dintre cele mai populare branduri de odorizante de pe piata. Cu sediul in Italia, produsele lor au la baza cele mai bune ingrediente pentru un miros deosebit atat acasa, cat si la birou. 

Culti a inceput cu ideea de a combina lemn de rachita si lemn de bambus cu esente de lemn exotic. Rezultatul a fost unul remarcabil, deoarece lemnul are o capacitate uimitoare de a absorbi mirosul si de a emite in acelasi timp o aroma placuta in spatiul inconjurator. In 1990, studiind in detaliu relatia dintre spatiu si miros, Culti a lansat un produs revolutionar - un odorizant cu difuzie. Acesta se deosebeste prin echilibru perfect de materii prime, viata lunga a bateriei, cel mai inalt nivel de calitate si un design sofisticat.

In oferta de produse Culti veti gasi odorizante de prima clasa, dar si o serie de parfumuri unisex pentru barbati si femei. Parfumul unisex Culti Ode Rosae imbina tradafirul marocan cu multe alte ingrediente, cum ar fi coacaze negre, vetiver si osmanthus. Compozitia mai putin obisnuita a acestor parfumuri vor fi un adevarat rasfat olfactiv. Puteti incerca, de exemplu, apa de parfum unisex Culti Anym'Ale, care va va invalui cu prospetime. Armonie, magie, provocare, libertate - acestea sunt ingredientele amestecate intr-un flacon maro cu un capac argintiu.

Povestea brandului Culti este una dintre cele mai de succes ale ultimelor decenii. Demonstrand ca originalitatea, puterea de creativitate si calitate fara compromisuri sunt calea catre reusita.

Rating Culti Home Thé