Creme de mâini Culti

Parfumul cald, care vă mângâie simțurile și induce o senzație de confort de cum intrați în casă. Aroma fresh care vă parfumează mașina, pentru a vă simți bine oriunde călătoriți. Hainele al căror parfum, exact pe gustul dvs., persistă mult timp după spălare. De toate acestea au grijă produsele brandului italian Culti Milano.

Povestea brandului Culti a început în fantezia bogată a italianului Alessandro Agrati, care și-a imaginat cum ar fi dacă interioarele ar avea fiecare parfumul propriu. Un parfum care le pătrunde din podea până în tavan. A visat la o atmosferă plăcută, creată nu doar de decorațiunile interioare, ci și de parfumuri. Și astfel, din ideea originală a anului 1990, a luat ființă Culti Decor - primul difuzor Culti cu ingrediente aromatice premium, folosite în parfumeria de lux.

În vastul portofoliu al brandului italian descoperiți difuzoare Culti cu bețe de bambus introduse în uleiuri esențiale, care emană aromă în întreaga încăpere. Foarte populare sunt și luxoasele lumânări Culti, din ceară de calitate, care parfumează cald locuința. Iubitorii unei atmosfere confortabile vor adora și spray-urile de interior Culti, cu note calde lemnoase.

Convingeți-vă personal că brandul Culti este cu adevărat tot ceea ce industria parfumurilor interioare de lux vă poate oferi mai bun.