CubaBlack Deodorant roll-on pentru bărbați

Cuba Black Deodorant roll-on pentru bărbați
Cuba Black Deodorant roll-on pentru bărbați
50 ml

Cod: CUB01084 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Cuba Black
Compoziție

Deodorantul Cuba Black luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.

Caracteristici:

  • protejează eficient împotriva transpirației
  • pentru o senzație de prospețime, de lungă durată
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție

Cum se utilizează:
Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică.

Compoziție

Tipul ambalajului
roll-on

Despre brand Cuba

Parfumuri Cuba | Cuba - miros, inspiratie si originalitate. Marca Cuba imbogateste piata parfumurilor cu arome frantuzesti originale, de inalta calitate, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Parfumuri Cuba reflecta intotdeauna cele mai noi tendinte globale, iar parfumierii companiei nu rateaza niciun eveniment important din lumea parfumurilor, participand la targurile de profil din Paris, Bologna, Sao Paulo si Moscova.
Parfumurile Cuba uimesc mereu cu sticle originale si frumoase, inspirate de celebrele trabucuri cubaneze. Numele alese pentru aromele Cuba Carnaval, Cuba Maya Mexico sau Cuba City Holywood sugereaza ca marca vizeaza iubitorii de originalitate cu orizonturi largi. Parfumurile barbatesti Cuba au o compozitie placuta, variind de la mirosuri fresh pana la mirosuri orientale, cu note de tutun. Cele pentru femei sunt florale sau cu note romantice de citrice proaspete. 
In parfumurile Cuba veti gasi inspiratie pentru toate simturile.

Rating Cuba Black