Crescina 500 Re-Growth tratament pentru stimularea creșterii părului pentru femei

Crescina 500 Re-Growth tratament pentru stimularea creșterii părului pentru femei
Crescina 500 Re-Growth tratament pentru stimularea creșterii părului pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
893RON

Economisiți 15%
500 20 x 3.5 ml
759RON

759,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: CRS00114 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 22.06.2021

Descriere Crescina 500 Re-Growth
Caracteristici

Descoperiți tratamentul ideal și eficient pentru creșterea părului, Crescina 500 Re - Growth! Produsul este rezultatul unei cercetări care a început în 1991, anul în care a fost introdus un prim nucleu care combină doi aminoacizi, cisteina si lizina, cu un factor de creștere special numit glicoproteina și o componentă vasodilatatoare inserată într-un vehicul hidroalcoolic: numeroase teste de eficacitate indică capacitatea acestei asocieri de a stimula creșterea naturală a părului, acționând pe bulbii care sunt încă activi sau parțial inactivi.

Nu are nici un efect asupra foliculilor de păr complet atrofiați. Crescina nu este doar un alt produs dermato - cosmetic împotriva pierderii părului, care de obicei se concentrează pe încetinirea sau contracararea desprinderii părului deja prezent pe scalp, ci a fost proiectat pentru a ajuta la prevenirea și ameliorarea răririi părului din cauze fiziologice (nu patologice) și pentru cazurile în care cantitatea și calitatea părului scade treptat.

Caracteristici:

 • stimulează creșterea părului
 • previne și tratează subțierea fiziologică a firului de păr
 • regenerează părul
 • destinat uzului extern

Ingrediente:

 • nucleul brevetat Crescina Re – Growth – stimulează creșterea fiziologică a părului

Aplicare:

 • doza 200 pentru stadiile incipiente (subțierea moderată a părului)
 • dozare 500 pentru stadii medii (subțierea avansată a părului)
 • dozare 1300 pentru stadii avansate (chelie incipientă)

Fiecare flacon conține 3,5 ml de preparat și trebuie utilizat în fiecare zi timp de 5 zile consecutive, urmate de o pauză de două zile. Fiecare cutie conținând 20 de flacoane, este destinată unui tratament de o lună (care poate fi repetat de mai multe ori pe an). Se recomandă un tratament minim de 2 luni. Tratamentul este destinat doar uzului extern.

Atenționare:
Numai pentru uz extern. A nu se injecta. A nu se înghiți. În cazul contactului accidental cu ochii sau mucoasele, clătiți cu apă din abundență. Spălați-vă pe mâini după aplicare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Preparatul conține un vasodilatator ușor care poate provoca o reacție ușoară de căldură însoțită de înroșirea pielii pentru o perioadă scurtă de timp.

Rezultatele testului:

 • Rezultat dupa 4 luni de teste clinice in vivo/instrumentale dublu - orb, randomizate, controlate cu placebo asupra unui număr de 46 subiecți (23 au primit produsul Crescina HFSC și 23 au primit placebo). Subiecții de sex masculin prezentau o pierdere a densității părului de stadiile II, III, III vertex și IV pe scala Hamilton-Norwood.
 • Toți subiecții au avut rezultate pozitive cu un minim de +7 până la un maxim de +41 noi fire de păr crescute pe o suprafață supusă numărătorii electronice de 1,8 cm². Rezultatele testului sunt semnificative din punct de vedere statistic.
 • În urma analizei matematice a rezultatelor medii verificate pe o suprafață de 1 cm² și extinse la întreaga suprafață a scalpului (circa 600 cm²), se poate calcula o medie de 6.300 noi fire de păr crescute după 4 luni de utilizare a Crescina HFSC 100%. Analiza instrumentală realizată cu ajutorul fototricogramei.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Densitate și vitalitate, stimulează creșterea
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
Îngrijire păr subțiat și căderea părului

Rating Crescina 500 Re-Growth