Creioane pentru sprancene

Vopsele pentru sprâncene
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Creioane pentru sprancene
Ai ales
  • Mesauda Milano

Creion sprancene - Carioca pentru sprâncene

Trasați perfect forma sprâncenelor dvs., accentuați ochii și dați expresie feței. La aplicarea machiajului, nu uitați să folosiți un creion sprancene în nuanța potrivită. Încadrează întreaga față și evidențiază machiajul. Atât pe cel de zi, cât și pe cel de seară.

Avantajele creionului pentru sprâncene

  • Trasați cu acesta forma corectă a sprâncenelor.
  • Completați spațiile fără fire.
  • Este simplu de demachiat și de ajustat.

Cum alegem nuanța creionului pentru sprâncene?

Alegeți nuanța creionului pentru sprâncene în funcție de culoarea sprâncenelor dvs. Dacă nuanța părului diferă semnificativ de cea a sprâncenelor, alegeți o nuanță cât mai apropiată de cea a părului. O nuanță prea întunecată ar da sprâncenelor un aspect nefiresc și ar strica un machiaj altfel perfect.

  • Creionul maro de sprâncene este ideal atât pentru brunete, cât și pe post de creion sprancene pentru blonde. Trebuie doar să alegeți nuanța potrivită. În plus, puteți influența intensitatea culorii și în timpul machiajului propriu-zis – începeți ușor și accentuați treptat.
  • Creionul negru de sprâncene poate fi folosit doar de către persoanele cu părul negru.

În ce alte moduri mai putem evidenția sprâncenele?

Creionul sprancene nu este singura soluție. Dacă aplicarea sa nu vă convine, încercați și alte produse pentru evidențierea sprâncenelor:

  • Fardurile pentru sprâncene colorează natural sprâncenele și ajută la definirea formei acestora. Se aplică folosind peria teșită specială, pentru a trasa forma dorită, în funcție de linia de sus a sprâncenelor. Se finisează prin periere cu spirala pentru sprâncene.
  • Tușul pentru sprâncene tip carioca permite, la fel ca și tușul obișnuit, trasarea fir cu fir.
  • Pomada sau ceara pentru sprâncene oferă sprâncenelor o accentuare durabilă. Aveți nevoie doar de o pensulă aplicatoare.
  • Gelul pentru sprâncene sau rimelul pentru sprâncene evidențiază fiecare fir și-i intensifică nuanța. Creează astfel o impresie de eleganță naturală.

Sfat: doriți ca machiajul ochilor să reziste cât mai mult, chiar și în condiții potrivnice? Folosiți un creion pentru sprâncene rezistent la apă!

Acordați sprâncenelor aceeași grijă cu care vă ocupați de gene sau de buze. Alegeți un set complet pentru sprâncene, nu neglijați ajustarea și pensarea sprâncenelor și bucurați-vă zilnic de aspectul lor perfect.