CreedSublime Vanille Eau de Parfum unisex

Creed Sublime Vanille Eau de Parfum unisex
Creed Sublime Vanille Eau de Parfum unisex
75 ml

Cod: CRE3793 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Creed Sublime Vanille
Compoziție

Sublime Vanille este un parfum oriental vanilat, din colecția Royal Exclusives a atelierului brandului de nișă Creed, un brand dinastic cu întregul capital privat. Brandul Creed are o istorie de peste 250 de ani, timp în care a creat parfumuri emblematice pentru case regale și alți clienți pretențioși și rafinați. În afară de tradiția excepțională, transmisă din tată în fiu din 1760, se mândrește cu vechile tehnici de prelucrare a ingredientelor prețioase, selectate pentru fabricarea parfumurilor sale de neegalat.

Apa de parfum Sublime Vanille, de la Creed, o operă a lui Olivier Creed, parfumier din a șasea generație Creed, este o celebrare a unuia dintre cele mai populare ingrediente din parfumerie - vanilia. O prezintă într-o combinație provocatoare, cu boabele de tonka și cu note citrice efervescente. Rezultatul este un parfum versatil, delicat oriental și ușor gourmet, potrivit atât pentru iubitorii declarați ai parfumurilor de vanilie, cât și pentru noii admiratori ai acestui ingredient deosebit. Reprezentanții brandului susțin că oricine cunoaște parfumul Sublime Vanille nu rezistă vrăjii sale hipnotice și cedează decadenței sale impetuoase.

Sublime Vanille, de la Creed, debutează cu acorduri de vanilie din insulele africane și de boabe de tonka. În inima sa descoperim bergamotă albă și lămâie, iar baza este formată din note de bergamotă și din moscul cel mai prețios din Vietnam (mosc de Tonkin). Aroma de ansamblu este simultan delicioasă, delicată și îmbătătoare.

Sublime Vanille, de la Creed, va fi apreciată de toți iubitorii de parfumuri delicate, de vanilie orientală. Va captiva iubitorii de parfumuri deosebite, magistral compuse, ca și pe toți cei care apreciază calitatea și luxul. Sublime Vanille este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară, pe tot parcursul anului. Înfășoară purtătorul într-o aromă de vanilie, delicioasă, îmbătătoare și cu totul irezistibilă și îi garantează atenția admirativă a celor din jur.

Pe lângă aromele captivante, toate parfumurile brandului Creed atrag prin ambalajele de o eleganță cu totul specială. Flacoanele colecției Creed Royales Exclusives, din sticlă suflată manual de maeștrii sticlari de la Groupe Pochet, sunt ele însele o operă de artă. Flaconul Sublime Vanille este decorat cu emblema de aur a brandului Creed și cu un capac elegant.

Sublime Vanille, de la Creed - vanilie într-o compoziție originală, fin orientală, cu boabe de tonka și cu lămâie.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
vanilie orhidee, vanilie Bourbon
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
tonka
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
bergamota, mosc, lamaie
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Creed

Parfumuri Creed | Creed - Regele regilor in parfumuri si arome, cu mai mult de 250 ani de experienta in crearea de parfumuri extraordinare pentru familia regala, cat si pentru alti clienti cu gusturi rafinate. Incepand cu 1760, cand Creed a luat nastere in Londra, afacerea a fost transmisa timp de 7 generatii din tata in fiu.
Pe langa o experienta indelungata, Creed s-a remarcat si prin utilizarea de tehnici vechi de prelucrare a materialelor rare selectate in productia lor de parfumuri. Parfumurile personalizate de la Creed au folosit imaginea unor figuri istorice precum Regina Victoria, imparatul Franz-Josef si sotia lui "Sissi", Sir Winston Churchill si presedintele John F. Kennedy. Iar in prezent marca poate fi usor asociata cu imaginea unor vedete ca Robert de Niro si Sylvester Stallone. Dar ramane in acelasi timp un simbol al familiilor regale si prezidentiale.
Cu ocazia celei de a 250-a aniversari de la infiintarea sa, Creed se extinde si in Statele Unite, deschizand un magazin in 2010 in Manhattan.
Creed prefera ingrediente naturale de cea mai inalta calitate in detrimentul alternativelor sintetice mai ieftine. Olivier Creed si fiul sau Erwin Creed cauta personal in toata lumea aceste ingrediente, insistand asupra familiaritatii si daruirii totale a acestora pentru a crea parfumuri originale, de cea mai inalta calitate.
Oferta marcii Creed include parfumuri pentru barbati, femei, cat si unisex, ambalate in flacoane elegante, care sunt o adaptare moderna a mostenirii istorice. Printre cele mai faimoase parfumuri se numara Creed Green Irish Tweed din 1985, creat in stilul Olivier Creed Fougère. In ultimii ani, parfumul floral cu mosc Creed Aventus a vazut un imens succes, fiind inspirat de viata dramatica a lui Napoleon Bonaparte.
Creed inseamna arta de a face parfumuri, lux pur, atemporalitate si o abordare moderna a patrimoniului istoric.

Rating Creed Sublime Vanille