Creed Royal Mayfaireau de parfum unisex

Creed Royal Mayfair eau de parfum unisex
Creed Royal Mayfair eau de parfum unisex
75 ml

Cod: CRE3664 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege cadou o pastă de dinți MEDIBLANC din coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Creed Royal Mayfair
Compoziție

Royal Mayfair este un parfum unisex proaspăt și verde, din atelierul brandului de nișă Creed, un brand dinastic cu întregul capital privat. Brandul Creed are o istorie de peste 250 de ani, timp în care a creat parfumuri emblematice pentru case regale și alți clienți pretențioși și rafinați. În afară de tradiția excepțională, transmisă din tată în fiu din 1760, se mândrește cu vechile tehnici de prelucrare a ingredientelor prețioase, selectate pentru fabricarea parfumurilor sale de neegalat.

Royal Mayfair, de la Creed, opera lui Olivier Creed, parfumier din a șasea generație Creed, este un parfum cu o istorie lungă și importantă. Este inspirat din parfumul creat la comandă pentru Ducele de Windsor. După mai puțin de un secol, a fost oferit publicului larg, devenind unul dintre cele mai populare parfumuri ale brandului și fiind reeditat. Acum este disponibil sub numele care sugerează atât creația inițială, cât și boutique-ul Creed din cartierul londonez Mayfair.

Royal Mayfair, de la Creed, debutează cu note de gin britanic, de limetă de Jamaica și de pin din munții Scoției. În inima sa înflorește trandafirul special al ducelui de Windsor, iar baza este formată din portocale din Bahamas, din cedru canadian și din eucalipt austriac. Aroma totală este luxuriantă, verde, elegantă și îndrăzneață. Parfumul Royal Mayfair captează perfect istoria nobilă a emblematicului cartier londonez Mayfair.

Royal Mayfair, de la Creed, este îndrăgit mai ales de iubitorii de parfumuri verzi și proaspete, cu o fațetă lemnoasă și aromatică. Va captiva iubitorii de parfumuri deosebite, magistral compuse, ca și pe toți cei care apreciază calitatea și luxul. Royal Mayfair este potrivit pentru zi și pentru seară, pe tot parcursul anului. Îl înfășoară pe cel care-l folosește într-o aromă de un rafinament regal, garantându-i atenția și admirația celor din jur.

Pe lângă aromele captivante, toate parfumurile brandului Creed atrag prin ambalajele de o eleganță cu totul specială. Flaconul elegant este decorat cu un capac superb, completat de caseta sofisticată, cu elemente decorative din aur.

Royal Mayfair, de la Creed - un parfum proaspăt, modern, elegant și rafinat.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
limette, gin, pin
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
portocala, cedru, eucalipt
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Creed

p>Parfumuri Creed | Creed - Regele regilor in parfumuri si arome, cu mai mult de 250 ani de experienta in crearea de parfumuri extraordinare pentru familia regala, cat si pentru alti clienti cu gusturi rafinate. Incepand cu 1760, cand Creed a luat nastere in Londra, afacerea a fost transmisa timp de 7 generatii din tata in fiu.
Pe langa o experienta indelungata, Creed s-a remarcat si prin utilizarea de tehnici vechi de prelucrare a materialelor rare selectate in productia lor de parfumuri. Parfumurile personalizate de la Creed au folosit imaginea unor figuri istorice precum Regina Victoria, imparatul Franz-Josef si sotia lui "Sissi", Sir Winston Churchill si presedintele John F. Kennedy. Iar in prezent marca poate fi usor asociata cu imaginea unor vedete ca Robert de Niro si Sylvester Stallone. Dar ramane in acelasi timp un simbol al familiilor regale si prezidentiale.
Cu ocazia celei de a 250-a aniversari de la infiintarea sa, Creed se extinde si in Statele Unite, deschizand un magazin in 2010 in Manhattan.
Creed prefera ingrediente naturale de cea mai inalta calitate in detrimentul alternativelor sintetice mai ieftine. Olivier Creed si fiul sau Erwin Creed cauta personal in toata lumea aceste ingrediente, insistand asupra familiaritatii si daruirii totale a acestora pentru a crea parfumuri originale, de cea mai inalta calitate.
Oferta marcii Creed include parfumuri pentru barbati, femei, cat si unisex, ambalate in flacoane elegante, care sunt o adaptare moderna a mostenirii istorice. Printre cele mai faimoase parfumuri se numara Creed Green Irish Tweed din 1985, creat in stilul Olivier Creed Fougère. In ultimii ani, parfumul floral cu mosc Creed Aventus a vazut un imens succes, fiind inspirat de viata dramatica a lui Napoleon Bonaparte.
Creed inseamna arta de a face parfumuri, lux pur, atemporalitate si o abordare moderna a patrimoniului istoric.

Rating Creed Royal Mayfair