CreedPure White Cologne eau de parfum unisex

Creed Pure White Cologne eau de parfum unisex
Creed Pure White Cologne eau de parfum unisex
75 ml

Cod: CRE3795 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Acum puteți cumpăra acest produs cu o reducere de 15% cu codul notino15. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Creed Pure White Cologne
Compoziție

Pure White Cologne este un parfum unisex, citric și aromatic, din colecția Royal Exclusives a atelierului brandului de nișă Creed, un brand dinastic cu întregul capital privat. Brandul Creed are o istorie de peste 250 de ani, timp în care a creat parfumuri emblematice pentru case regale și alți clienți pretențioși și rafinați. În afară de tradiția excepțională, transmisă din tată în fiu din 1760, se mândrește cu vechile tehnici de prelucrare a ingredientelor prețioase, selectate pentru fabricarea parfumurilor sale de neegalat.

Pure White Cologne, de la Creed, o operă a lui Olivier Creed, din a șasea generație de parfumieri Creed, este ca un costum englezesc de comandă, în stilul caracteristic celebrei epoci victoriene. Parfumul Pure White Cologne se dezvoltă ca un amestec citric, ușor dulce și elegant catifelat, evocând aburul ușor plutind deasupra Londrei, într-o zi cu ceață.

Parfumul Pure White Cologne, de la Creed, debutează cu acorduri de lămâie, de bergamotă și de grepfrut. Inima sa conține note de galbanum, de pere și de frunze de portocal, iar baza este formată din tonuri de chihlimbar, de mosc alb și de pudră de orez. Per ansamblu, dă impresia unei arome bogate și pline de farmec. După cum sugerează și numele, apa de parfum Pure White Cologne este inspirată de clasica apă de colonie - eleganța proaspătă, într-o formă frumoasă și pură.

Pure White Cologne, de la Creed, este îndrăgită mai ales de iubitorii parfumurilor proaspete, citrice și aromatice. Va captiva iubitorii de parfumuri deosebite, magistral compuse, ca și pe toți cei care apreciază calitatea și luxul. Pure White Cologne este un parfum de zi, pentru lunile mai calde. Îl înfășoară pe cel care-l folosește într-o aromă clasică elegantă și, astfel, îi garantează atenția și admirația celor din jur.

Pe lângă aromele captivante, toate parfumurile brandului Creed atrag prin ambalajele de o eleganță cu totul specială. Flacoanele colecției Creed Royales Exclusives, din sticlă suflată manual de maeștrii sticlari de la Groupe Pochet, sunt ele însele o operă de artă. Flaconul Pure White Cologne este decorat cu emblema de aur a brandului Creed și cu un capac elegant.

Pure White Cologne, de la Creed - aromă de citrice proaspete, inspirată de stilul englezesc al epocii victoriene.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota siciliana, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
galbanum, para, extras din portocala amara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri pulverulente, ambra, orez, mosc alb
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand Creed

Parfumuri Creed | Creed - Regele regilor in parfumuri si arome, cu mai mult de 250 ani de experienta in crearea de parfumuri extraordinare pentru familia regala, cat si pentru alti clienti cu gusturi rafinate. Incepand cu 1760, cand Creed a luat nastere in Londra, afacerea a fost transmisa timp de 7 generatii din tata in fiu.
Pe langa o experienta indelungata, Creed s-a remarcat si prin utilizarea de tehnici vechi de prelucrare a materialelor rare selectate in productia lor de parfumuri. Parfumurile personalizate de la Creed au folosit imaginea unor figuri istorice precum Regina Victoria, imparatul Franz-Josef si sotia lui "Sissi", Sir Winston Churchill si presedintele John F. Kennedy. Iar in prezent marca poate fi usor asociata cu imaginea unor vedete ca Robert de Niro si Sylvester Stallone. Dar ramane in acelasi timp un simbol al familiilor regale si prezidentiale.
Cu ocazia celei de a 250-a aniversari de la infiintarea sa, Creed se extinde si in Statele Unite, deschizand un magazin in 2010 in Manhattan.
Creed prefera ingrediente naturale de cea mai inalta calitate in detrimentul alternativelor sintetice mai ieftine. Olivier Creed si fiul sau Erwin Creed cauta personal in toata lumea aceste ingrediente, insistand asupra familiaritatii si daruirii totale a acestora pentru a crea parfumuri originale, de cea mai inalta calitate.
Oferta marcii Creed include parfumuri pentru barbati, femei, cat si unisex, ambalate in flacoane elegante, care sunt o adaptare moderna a mostenirii istorice. Printre cele mai faimoase parfumuri se numara Creed Green Irish Tweed din 1985, creat in stilul Olivier Creed Fougère. In ultimii ani, parfumul floral cu mosc Creed Aventus a vazut un imens succes, fiind inspirat de viata dramatica a lui Napoleon Bonaparte.
Creed inseamna arta de a face parfumuri, lux pur, atemporalitate si o abordare moderna a patrimoniului istoric.

Rating Creed Pure White Cologne