Country CandleMerry Christmas ceară pentru aromatizator

Country Candle Merry Christmas ceară pentru aromatizator
Country Candle Merry Christmas ceară pentru aromatizator
64 g

Cod: COC01576 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Country Candle Merry Christmas
Compoziție

Ceara pentru lămpi aromatizatoare Country Candle Merry Christmas creează în interior un efect aromatic maxim. Datorită posibilității de înlocuire simplă și rapidă cu o altă ceară, întotdeauna se poate alege cu ușurință parfumul, în funcție de dispoziție.

Caracteristici:

  • aromă de Crăciun
  • parfum lemnos
  • aromă picantă

Ingrediente:

  • amestec de ceruri vegetale

Cum se utilizează:
Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea regulată a fitilului la lungimea recomandată. Se vor urma instrucțiunile incluse. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Nu se lasă niciodată ceara pentru lămpi aromatizatoare nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. Produsul nu se lasă la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
frunze de dafin, scortisoara
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
scortisoara, condimente
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri dulci, tonuri lemnoase
Categoria parfumurilor de interior
picante
Tipuri de ceară
altele
Utilizarea de ceară
în lampa cu aromă

Rating Country Candle Merry Christmas