Country Candle Gingerbread Latte lumânare

Country Candle Gingerbread Latte lumânare
Country Candle Gingerbread Latte lumânare
42 g

Cod: COC01639 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Country Candle Gingerbread Latte
Compoziție

Lumânarea de ceai Country Candle Gingerbread Latte completează atmosfera unei cine romantice sau a unei seri obișnuite. Lumânarea în sfeșnic decorează elegant interiorul și parfumează plăcut orice încăpere de mici dimensiuni. Se pot combina mai multe arome, pentru o experiență olfactivă personalizată.

Caracteristici:

  • aromă picantă
  • aromă dulce
  • parfum de toamnă

Ingrediente:

  • fitil din bumbac

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea regulată a fitilului la lungimea recomandată.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
nucsoara, ghimbir, trestie de zahar
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
boabe de cafea prajite, vanilie, lapte de migdale, bezea
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ciocolată albă, cafea, zahăr cu scorțișoară
Categoria parfumurilor de interior
dulci, gurmande, picante
Tipuri de fitil
din bumbac
Tipuri de ceară
altele

Rating Country Candle Gingerbread Latte