Pamatuf pentru barbierit

Ai ales
  • Wilkinson Sword

Apreciați bărbieritul tradițional și căutați accesorii de calitate, pentru o față perfect netedă? Un accesoriu esențial este pămătuful de bărbierit, pentru aplicarea și întinderea uniformă a săpunului sau a spumei de ras pe față.

Cum alegem perii?

  • Perii naturali reprezintă varianta clasică. Cea mai bună alegere o reprezintă pămătufurile de bărbierit din peri de bursuc, care sunt foarte prietenoase cu pielea și creează o spumă bogată, ce facilitează alunecarea briciului de bărbierit.
  • Poate că perii sintetici nu pregătesc pielea pentru ras la fel de bine ca cei naturali. Pe de altă parte, pămătuful cu peri sintetici este potrivit pentru vegani și pentru persoanele cu alergii la părul de animale. În plus, este mai ieftin și relativ rezistent.

Cum folosim pămătuful de bărbierit?

Spălați minuțios pămătuful cu apă și săpun, înainte de prima folosire. La utilizările ulterioare este suficient să-l scufundați în apă fierbinte. Cu mișcări circulare, formați o spumă bogată din săpunul de ras și întindeți-o pe față. Imediat după utilizare, clătiți pămătuful și lăsați-l să se usuce. Nu păstrați niciodată pămătuful ud într-un spațiu închis, cum ar fi trusele de toaletă sau casetele de călătorie.

Optați pentru calitate și alegeți cel mai bunpamatuf de barbierit, de la Wilkinson Sword, de la Captain Fawcett sau de la Edwin Jagger  și bucurați-vă de fața perfect bărbierită.