Anul acesta dăruiești de două ori și a doua oară plătim noi!  

Dublează numărul de cadouri de sub bradul de Crăciun. În fiecare zi vom extrage la sorți un câștigător, căruia îi oferim un voucher de contravaloarea comenzii înregistrate în concurs, pentru cumpărături la Notino.ro. Cum să participați la concurs, aflați în rândurile de mai jos.

O cremă pentru mama, un parfum pentru fratele mai mare, un aparat de ras pentru tata... Și tu demarezi cumpărarea cadourilor odată cu venirea Adventului? Super! Ai șansa de a le oferi celor dragi și mai multe daruri! Începe MARELE CONCURS DE CRĂCIUN. Fă o achiziție de la Notino, oricând în perioada concursului - și poți participa.

Cu cât mai mare achiziția = cu atât mai mare câștigul!

Valoarea câștigului tău depinde de valoarea achiziției făcute. Cu cât cumperi mai mult, cu atât poți primi mai mult de la noi. Câștigătorul primește un voucher pentru valoarea exactă a sumei cheltuite. Tragerea la sorți are loc zilnic!

Regulile sunt mai mult decât simple

Ai coșul plin? Nu uita să completezi formularul și numărul comenzii. La concurs poate participa fiecare cumpărător care achiziționează de la Notino între 9 și 14 decembrie și care răspunde corect la întrebarea noastră simplă. Nu rata ocazia! La noi ai de unde alege. Un cadou parfumat sau pentru înfrumusețare face plăcere oricui. Găsești regulamentul complet aici.

Pe această pagină vom publica treptat numele câștigătorului, contactându-l pe adresa de email. 

  • Dinu Dumitrescu
  • Binder Alexandra Vasilica
  • Florea Diana
  • Lupu Livia - Rodica
  • Grosan Anda
  • Sabau Alexandra


Ți se pare că nu vine Crăciunul destul de repede? Scurtează-ți așteptarea, participând la concursul nostru. Îți ținem pumnii!

Întrebări de concursCampurile marcate cu asterisc * sunt obligatorii.

Date de contact
Vă referiți la ?


Declar că am luat la cunoștință, termenii și principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal și doresc să continui.