Concept V Kiss Me

set cadou I.

Concept V Kiss Me set cadou I.
Concept V Kiss Me set cadou I.
Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 20 ml + Gel de dus 200 ml + Loțiune de corp 200 ml

Cod: CTV0325 | Acest produs este momentan indisponibil
Concept V Kiss Me
Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 20 ml + Gel de dus 200 ml + Loțiune de corp 200 ml

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Concept V

Concept V Design este o linie noua de parfumuri create de parfumieri spanioli talentati. Este descris prin cele trei caracteristici : puritate, simplitate si modernitate. Compania Gianluigi Vicinanza a fost infiintata acum 20 de ani si se bucura de success.
Concept V Design se focuseaza in principal pe producția de seturi de lux cadou concepute pentru bărbați (cu after-shave balsam), femei (cu gel de duș și loțiune de corp), și ambele sexe. In ciuda perioadei relativ scurte de existentă a reușit să strălucească în mai multe expoziții și târguri - cum ar fi în acest an Cosmoprof Bologna Worldwide.
Produsele sunt de interes mai ales pentru că încearcă să cuprinda arome pentru diferite persoane care le pot folosi. Ideea de bază este simpla, dar puternica: "Un tip de personalitate, o singura aromă semnificativa."
În timp ce barbatul modern și dinamic aduce note lemnoase și iz de rășină, femeile vor aprecia arome proaspete pline de tonuri florale și lămâi. Colectia Unisex se potriveste tuturor persoanele care doresc să fie în centrul atenției, indiferent de vârstă, sex și naționalitate.
Concept V Design incurajeaza toate persoanele care doresc să încerce produsele originale și mai puțin cunoscute, luand un cadou inedit pentru cineva drag , cu mult curaj și deplina încredere.

Rating Concept V Kiss Me

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!